Outokummun Seudun teemakalenteri alkuvuonna 2017:

1.6. Outokummun Seudun kesälehti

Teemalehdet suurjakelussa Outokummussa ja Polvijärvellä sekä vapaasti luettavissa paperilehteä vastaavana näköislehtenä tietokoneella, tableteilla ja älypuhelimilla.

  

Aineiston toimitusaikataulut

Ilmoitusaineiston ym. tulee olla konttorissamme viimeistään tiistaina klo 14.00 mennessä. Lehti jaetaan torstaisin.

Lehti ei vastaa puhelimitse annetuissa ilmoituksissa mahdollisesti ilmenevistä virheellisyyksistä. Lehden vastuu ilmoituksen poisjäämisestä tai julkaisemisessa sattuneesta virheestä on enimmillään ilmoituksen hinta.

Huomioithan arkipyhät!

 

Aineiston toimitus

Sähköpostilla:

Valmis ilmoitusaineisto toimitetaan osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Liitteen maksimikoko on 10 Mt.

Ftp-siirtona:

Suuret, yli 10 Mt:n tiedostot kannattaa lähettää ftp-linjasiirtona. Kysy lisää p. 010 230 8852.

Tallenteella:

Aineiston voi toimittaa myös CD-levyllä, DVD-levyllä tai USB-muistitikulla.

Valmis ilmoitusaineisto toimitetaan osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Valmiit aineistot:

Täysin valmis ilmoitusaineisto, johon ei enää tehdä mitään muutoksia Outokummun Seudussa, tulee toimittaa aina PDF-muodossa. Oikein tehty PDF-tiedosto sisältää ilmoituksessa käytetyt fontit, kuvat, grafiikat ja logot.

PDF-tiedosto tulee aina tehdä varatun tilan kokoiseksi. Siinä ei saa olla ylimääräisiä valkoisia reunoja tai leikkuumerkkejä. PDF-aineisto on valmistettava sanomalehtituotantoon sopivilla asetuksilla.

Kaikki muut, paitsi sanomalehtiasetuksilla tehdyt PDF-tiedostot, ovat valmistettavia aineistoja ja niiden käsittelystä veloitetaan ilmoitusvalmistuslisä. PDF-tiedoston valmistuksessa on käytettävä Adobe Acrobat Distilleriä. Nykyaikaisista ohjelmista (mm. Adobe CS5) voidaan myös suoraan tallentaa PDF-muotoon.

 

Ilmoitusvalmistus Outokummun Seudussa:

Mikäli valmista PDF-tiedostoa ei ole mahdollisuutta tehdä, voidaan ilmoitus valmistaa myös Outokummun Seudussa. Silloin on aineiston toimituksessa otettava huomioon seuraavat asiat:

Teksti: DOC-tiedosto, RTF-tiedosto, Plain Text, teksti suoraan sähköpostista tai pdf-dokumentti, jos muuta ei ole saatavilla.

Kuva: TIF, EPS tai JPEG (hyvä tai maksimilaatuinen), resoluutio 200 dpi kuvakoossa 1:1, jos kuvat toimitetaan CMYK-muodossa, varmista että värimuunnoksessa on käytetty oikeaa väriprofiilia. Käytämme värikuvissa ISO-newspaper26v4.icc-profiilia.

Fontit: Käytössämme on Adobe Font Folio 9.0 fontit. Ilmoitusaineiston voi poikkeuksellisesti toimittaa myös grafiikkaohjelman omassa dokumenttimuodossa. Tällöin tulee tekstit konvertoida. Tällaisessa muodossa toimitettu aineisto ei ole valmis aineisto, vaan sen käsittelystä peritään ilmoitusvalmistuslisä. Siksi paras ratkaisu on tehdä tällaisesta aineistosta sanomalehtikelpoinen PDF-tiedosto, jos sitä ei ole tarkoitettu muokattavaksi.

Sallitut ohjelmat: InDesign CS5 ja Illustrator CS5.

Sähköisen aineiston toimittamisesta lisätietoja:

Ilmoitusmyyjä Marjo Piironen p. 010 230 8852

 

Ilmoitushinnat 2017

Etusivu 1,51 euroa/pmm

Takasivu 1,41 euroa/pmm

Tekstissä 1,34 euroa/pmm

Tekstin jälkeen 1,34 euroa/pmm

 

Suuremmat vakiokoot:

1/4-sivu 570 euroa

1/2-sivu 920 euroa

1/1-sivu 1620 euroa

 

Liikehakemiston ilmoitukset:

Ilmoitukset julkaistaan lehden jokaisessa numerossa ja lyhin ilmoitusjakso on kolme kuukautta. Ilmoituksen on oltava saman sisältöinen vähintään kuukauden ajan. Osoitteenmuutos tai puhelinnumeron muutos ovat kuitenkin aina mahdollisia.

Sopimushinta laskutetaan kolmen kuukauden jaksoissa. Sopimushinnat lasketaan kulloinkin voimassa olevista lehden pmm-ilmoitushinnoista. Esimerkiksi 1 x 40 pmm ilmoitus 38,50 euroa/kk ja 2 x 40 pmm 76,00 euroa/kk.

 

Kaikkiin ilmoitushintoihin lisätään ALV 24 %. Alennukset sopimuksen mukaan. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi.

 

Kommentoi