Mainos paikallislehdessä

Tuhansia silmäpareja edullisimmillaan muutaman kymmenen euron panostuksella! Printti-ilmoittelu ei ole meillä salatiedettä, vaan kerromme sinulle reilusti vaihtoehdot ja tuemme aina suunnittelusta lähtien.

Jos toimit alalla, jossa asiakas päättää palvelun hankkimisen ajankohdasta, niin meiltä löydät ratkaisun myös edullisesti pidempiaikaisiin, jatkuviin mainospaikkoihin yrityshakemistoissa. Säännöllisen printti-ilmoittelun lisäksi viemme mainoksen mobiililaitteille suunniteltuun Tässä.fi-palveluun, joka toimii paikallisena palveluoppaana läpi Suomen.

Otathan yhteyttä! Mediamyyjä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 010 230 8852

Mainos verkkolehdessä

Paikallislehden verkkolehden mainoksella tavoitat printtilehden ohella kokonaan uutta yleisöä levikkialueelta ja ympäri Suomen. Meillä verkkolehtimainokset ovat esillä viikko- tai kuukausipohjaisesti, jolloin tiedät tarkan ajallisen täsmäyksen kampanjallesi ja sen teholle.

Voit paketoida mainoksesi myös tehokkaasti useamman paikallislehden verkkoversion lukijoille tavoittaaksesi kerralla kymmeniä tuhansia asiakkaita luotettavassa ja käytetyssä verkkoympäristössä.

Otathan yhteyttä!Mediamyyjä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 010 230 8852

Mainos alueellisesti kattavasti paikallislehdissä

Tavoita mainoksellasi yhä laajemmin! Voimme viedä tietoa kustannustehokkaasti ja tarkasti kohdennetusti useisiin paikallislehtiin. Kysy meiltä parhaista ratkaisuista ja ylläty kattavuudesta sekä helppoudesta.

Paikallislehtien yhteisellä verkkolehtien mainoksella tavoitat lisäksi kokonaan uutta yleisöä maantieteellisesti merkittävästi laajemmalta alueelta.

Otathan yhteyttä! Mediamyyjä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 010 230 8852

Mainosta maakunnallisesti Radio Rexissä

Radio Rex on maakunnan ääni. Paikallislehdissä tiedämme radiomainontaan liittyvät paikalliset hyödyt ja voimme hoitaa radiokampanjasi ideoinnista lähtien valmiiksi mainokseksi.

Otathan yhteyttä! Mediamyyjä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 010 230 8852

Mainosta laajemmin, mainosta tehokkaammin

Voimme myös paketoida erilaisia mainosvaihtoehtoja kaikki vaihtoehdot yhteen printistä, verkkoon ja radioeetteriin! Paikallislehtien kautta tämä onnistuu kustannustehokkaasti, luotettavasti ja kattavasti. Kysy ja kerromme lisää juuri haluamastasi kokonaisuudesta!

Otathan yhteyttä! Mediamyyjä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 010 230 8852

Outokummun Seudun mediakortti - Lataa tästä!

 

Outokummun Seudun teemakalenteri

Suurjakeluteemat aina kuukausittain kesäkuukausia lukuun ottamatta.

Teemalehdet suurjakelussa Outokummussa ja Polvijärvellä sekä vapaasti luettavissa paperilehteä vastaavana näköislehtenä tietokoneella, tableteilla ja älypuhelimilla.

Lehden koko ja palstoitus

Lehti on tabloid-kokoinen. Sivun taittoala on leveyssuunnassa 254 mm ja korkeus 365 mm. Etusivun taittoala on leveyssuunnassa 254 mm ja korkeussuunnassa 270 mm. 

Palstaleveys:

1 palsta 47,00 mm

2 palstaa 99,00 mm

3 palstaa 150,00 mm

4 palstaa 202,00 mm

5 palstaa 254,00 mm 

Aineiston toimitusaikataulut ja ehdot

Ilmoitusaineiston ym. tulee olla konttorissamme viimeistään tiistaina klo 14.00 mennessä. Lehti jaetaan torstaisin.

Lehti ei vastaa puhelimitse annetuissa ilmoituksissa mahdollisesti ilmenevistä virheellisyyksistä. Lehden vastuu ilmoituksen poisjäämisestä tai julkaisemisessa sattuneesta virheestä on enimmillään ilmoituksen hinta.

Ilmoitusasiakkaiden paketti- tai vuosisopimukset voivat vaikuttaa ilmoitusten sijoitteluun lehdessä.

Huomioithan arkipyhät!

Aineiston toimitus

Sähköpostilla:

Valmis ilmoitusaineisto toimitetaan osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Liitteen maksimikoko on 10 Mt.

Ftp-siirtona:

Suuret, yli 10 Mt:n tiedostot kannattaa lähettää ftp-linjasiirtona. Kysy lisää p. 010 230 8852.

Tallenteella:

Aineiston voi toimittaa myös CD-levyllä, DVD-levyllä tai USB-muistitikulla.

Valmis ilmoitusaineisto toimitetaan osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Valmiit aineistot

Täysin valmis ilmoitusaineisto, johon ei enää tehdä mitään muutoksia Outokummun Seudussa, tulee toimittaa aina PDF-muodossa. Oikein tehty PDF-tiedosto sisältää ilmoituksessa käytetyt fontit, kuvat, grafiikat ja logot.

PDF-tiedosto tulee aina tehdä varatun tilan kokoiseksi. Siinä ei saa olla ylimääräisiä valkoisia reunoja tai leikkuumerkkejä. PDF-aineisto on valmistettava sanomalehtituotantoon sopivilla asetuksilla.

Kaikki muut, paitsi sanomalehtiasetuksilla tehdyt PDF-tiedostot, ovat valmistettavia aineistoja ja niiden käsittelystä veloitetaan ilmoitusvalmistuslisä. PDF-tiedoston valmistuksessa on käytettävä Adobe Acrobat Distilleriä. Nykyaikaisista ohjelmista (mm. Adobe CS5) voidaan myös suoraan tallentaa PDF-muotoon.

Ilmoitusvalmistus Outokummun Seudussa

Mikäli valmista PDF-tiedostoa ei ole mahdollisuutta tehdä, voidaan ilmoitus valmistaa myös Outokummun Seudussa. Silloin on aineiston toimituksessa otettava huomioon seuraavat asiat:

Teksti: DOC-tiedosto, RTF-tiedosto, Plain Text, teksti suoraan sähköpostista tai pdf-dokumentti, jos muuta ei ole saatavilla.

Kuva: TIF, EPS tai JPEG (hyvä tai maksimilaatuinen), resoluutio 200 dpi kuvakoossa 1:1, jos kuvat toimitetaan CMYK-muodossa, varmista että värimuunnoksessa on käytetty oikeaa väriprofiilia. Käytämme värikuvissa ISO-newspaper26v4.icc-profiilia.

Fontit: Käytössämme on Adobe Font Folio 9.0 fontit. Ilmoitusaineiston voi poikkeuksellisesti toimittaa myös grafiikkaohjelman omassa dokumenttimuodossa. Tällöin tulee tekstit konvertoida. Tällaisessa muodossa toimitettu aineisto ei ole valmis aineisto, vaan sen käsittelystä peritään ilmoitusvalmistuslisä. Siksi paras ratkaisu on tehdä tällaisesta aineistosta sanomalehtikelpoinen PDF-tiedosto, jos sitä ei ole tarkoitettu muokattavaksi.

Sallitut ohjelmat: InDesign CS5 ja Illustrator CS5.

Ilmoitusvalmistuksesta peritään ilmoituskohtainen lisä.

Sähköisen aineiston toimittamisesta lisätietoja:

Mediamyyjä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 010 230 8852

Ilmoitushinnat

Etusivu 1,78 euroa/pmm

Muut sivut 1,61 euroa/pmm

Ilmoitukset julkaistaan myös Tässä.fi-mobiilipalvelussa, jonka palvelumaksu on ilmoituskohtainen.

Liikehakemiston ilmoitukset

Ilmoitukset julkaistaan lehden jokaisessa numerossa ja lyhin ilmoitusjakso on kaksi kuukautta. Ilmoituksen on oltava saman sisältöinen vähintään kuukauden ajan. Osoitteenmuutos tai puhelinnumeron muutos ovat kuitenkin aina mahdollisia.

Sopimushinta laskutetaan kahden kuukauden jaksoissa. Sopimushinnat Liikehakemiston modulihinnan mukaisesti. Kaikkiin ilmoituskokoihin kuuluu jatkuva näkyvyys Tässä.fi-mobiilipalvelussa.

Kaikkiin ilmoitushintoihin lisätään ALV 24 %. Alennukset sopimuksen mukaan. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi.

 

Kommentoi