Helppoakin helpompaa diginä!

Lenovo-multimediatabletti ja 24 kuukauden lehdet vain 199 euroa!

Mukana myös 3 kuukauden tutustumisjakso Karjalaisen digitilauksesta.
(Tilausetusi arvo yli 100 euroa)

Nyt voit tilata Outokummun Seudun digitilauksen näppärästi lukulaitteena toimivan Lenovo-tabletin kanssa. Tilaus ja laite samalla maksulla kerralla kuntoon!
Saat uuden, käyttövalmiin tablettitietokoneen, joka soveltuu lehtien lukemisen lisäksi muun muassa arkikäyttöön verkkoasioinnissa.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Tilauksessa saat lukuoikeuden kaikkiin Outokummun Seudun digitaalisiin sisältöihin verkkolehdessä ja printtilehteä vastaavaan näköislehteen.

Lisäksi saat tilauksen kolmen ensimmäisen kuukauden ajaksi lukuoikeuden Karjalaisen kaikkeen digitaaliseen sisältöön näköislehtineen.

Tilaa tästä alla olevalla lomakkeella (tutustuthan myös alla oleviin tilausehtoihin) tai voit olla yhteydessä Outokummun Seudun asiakaspalveluun sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soittamalla 010 230 8850.

Tilaustarjous koskee vain uusia kampanjatilauksia. Tabletti ja ohjeet digilehtien sekä digitaalisten sisältöjen käyttöönottoon toimitetaan, kun tilaus on maksettu. Outokummun Seudun tilaus on määräaikainen 24 kk tilausjakson ajan, jonka jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti digitaalisena kestotilauksena 12 kuukauden tilausjaksoissa Outokummun Seudun tilaushinnaston mukaisella hinnalla. Tablettikampanjan kautta tilauksen tehnyt sitoutuu asiakkaaksi koko 24 kk:n kampanja-ajaksi ja kertamaksuna veloitettavaa tilausmaksua ei palauteta. Myöhemmät tilausjaksot ovat peruttavissa normaalisti lehden asiakaspalvelun kautta. 

Outokummun Seudun lukemiseen suosittelemme ilmaisen PKK Paikallislehdet -sovelluksen lataamista Google Play -sovelluskaupasta.

Kampanjassa mukana oleva Karjalaisen digitilaus on määräaikainen kolmen kuukauden mittainen tutustumisjakso, jonka tilaus ei jatku automaattisesti. Karjalaisen lukemiseen suosittelemme Karjalainen -sovelluksen lataamista Google Play -sovelluskaupasta. 

Kampanjan tilaukset sisältävät vain edellä mainitut digitaaliset tilaukset. Tilauksiin ei kuulu printtituotteita Outokummun Seudusta tai Karjalaisesta.

Kampanjatilauksessa mukana oleva Lenovon TAB M10 10,1”-tabletti soveltuu lehtien lukemisen lisäksi muun muassa arki- ja pelikäyttöön. 10,1-tuumaisesta laitteesta löytyy lähiverkkotoiminnon lisäksi 4G-mahdollisuus netin käyttöön ja lehden lukuun missä tahansa (vaatii operaattorin SIM-kortin ja liittymän, ei sisälly). Tabletissa on Android 10-käyttöjärjestelmä ja lisäominaisuutena myös FM-radio. Akkukesto jopa kolme viikkoa.  

 

Kommentoi

Hae sivuilta