play

MAINOS: Lainat yhdistämällä säästää rahaa

Kaupallinen yhteistyö: Axolaina

MAINOS Lainat kuuluvat edelleen monen suomalaisen talouteen ja niitä haetaan paljon netissä. Joillakin voi olla jopa useampi laina samaan aikaan käytössä, joita pitää lyhentää sovittujen ehtojen mukaisesti. Yhdistelylaina voi auttaa ja tuoda selkeyttä asiaan.

Jokainen laina sisältää lähes aina erilaisia ehtoja, jotka sanelevat lainan sisällön. Ehdoissa käy ilmi esimerkiksi lainan korot ja muut kulut, jotka puolestaan ilmaisevat lainan todellisen hinnan. Lainaehdoissa lukee myös takaisinmaksuaika. Se tarkoittaa aikaväliä, jolloin laina pitää maksaa takaisin. 

Jos lainoja on otettu useampi kappale, voi lainojen hoitaminen olla työlästä. Korot voivat laukata korkealla ja eräpäiviä voi olla hankala muistaa.

Lainojen yhdistäminen voi auttaa, jos lainoja on kertynyt monta. Lainat yhdistämällä säästää rahaa ja vaivaa, jolloin lainan hoitaminen on todennäköisesti mielekkäämpää. Siinä yhdistetään nimensä mukaisesti useampi laina, jolloin lainanhakija saa selkeyttä talouteensa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy
Mainos alkaa
Mainos päättyy

Useat luotot voivat aiheuttaa stressiä

Elämä on yllätyksiä täynnä ja jotkut hankinnat tuntuvat houkuttelevalta hankkia lainarahalla. Luottoa voi kertyä yllättävän paljon, joten laina tulee hankkia aina tarkkaan ja seh pohdintaan pitää käyttää tarpeeksi aikaa. Monissa tapauksissa se ei ole edes hyvä vaihtoehto. 

Jos lainoja on kertynyt useamman verran, voi niiden kokonaiskustannukset kasvaa yllättävän korkealle. Takaisinmaksu on hankalaa, kun eräpäiviä on monia ja korot raksuttavat omia ratojaan. Pieniltä tuntuvien lainojen hoitaminen alkaa tuntua suhteellisen kallilta, kun jokaisessa lainassa on omat kulunsa. 

Pahimmallaan voidaan joutua ikävään kierteeseen, josta halutaan päästä pois. Ratkaisun voi tuoda lainojen yhdistäminen, jolloin aiemmin hankitut lainat maksetaan pois ja sen sijaan muodostetaan uusi velka. Tämä velka sijoittuu yhden lainasopimuksen alle, jota hoidetaan sovitun mukaisesti. 

Kun useat lainat yhdistyvät yhdeksi isommaksi lainaksi, voi kulut pienentyä. Suuremman lainan korko on yleensä pienempi verrattuna yksittäisten pienempien lainojen korkoon. 

Taloudellisen tilanteen hahmottaminen

Lainojen maksaminen voi tuntua sekavalta ja haastavalta, jos niitä on kertynyt useampi kappale. Tämä puolestaan voi lisätä stressiä. Lainat myönnetään omilla ehdoillaan ja eräpäivät voivat tippua eri päivämääriin. Riski eräpäivän unohtamiseen kasvaa. 

Yksi hoidettava laina saattaa tuoda mieluisaa mielenrauhaa, kun hallinnan tunne omasta taloudesta kasvaa. Eräpäiviäkään ei tarvitse muistaa monelle lainalla, jos ne on keskitetty yhteen isompaan lainaan. Tällöin pitää muistaa vain keskitetyn lainan eräpäivä, mikä on taatusti helpompaa. 

Yksi isompi laina antaa yhden maksusuunnitelman ja sen hoitaminen on todennäköisesti helpompaa. Lainajärjestelyt selkeytyvät ja lainoihin liittyvä stressi hälventyä. 

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta