play

Outokummun tilinpäätös 1,4 miljoonaa ylijäämäinen: "On positiivista, että saatiin yli miljoonan ylijäämäinen tulos. Ensi vuonna lukemat voivat olla toisenlaiset"

Outokummussa on lapsia otettu mukaan päätöksentekoon ja strategiatyön yhteydessä kerätyissä lasten toiveissa oli muun muassa saada Outokumpuun kauppa, josta saisi television eurolla. Nyt kun Outokummun kaupungissa suunnitellaan työpajatoiminnan käynnistämistä TE-uudistuksen myötä, visioi kaupunginjohtaja Päivi Lintumäki, että työpajatoiminnassa voitaisiin esimerkiksi kunnostaa käytettyjä asioita ja sieltä voisi vaikka saadakin sen telkkarin eurolla.

Outokummussa on lapsia otettu mukaan päätöksentekoon ja strategiatyön yhteydessä kerätyissä lasten toiveissa oli muun muassa saada Outokumpuun kauppa, josta saisi television eurolla. Nyt kun Outokummun kaupungissa suunnitellaan työpajatoiminnan käynnistämistä TE-uudistuksen myötä, visioi kaupunginjohtaja Päivi Lintumäki, että työpajatoiminnassa voitaisiin esimerkiksi kunnostaa käytettyjä asioita ja sieltä voisi vaikka saadakin sen telkkarin eurolla. Kuva: Pasi Huttunen

Pasi Huttunen

Outokummun kaupungin tilinpäätös vuodelta 2023 on 1,4 miljoonaa euroa ylijäämäinen, vaikka alkuperäinen talousarvio oli noin 27 000 euroa alijäämäinen.