play

Outokumpulainen kahvila tarjoaa ruokaa iltamyöhään

Kosilkkan tuotantopäällikkö Teemu Virrantalo ja mallikappalepizza.

Kosilkkan tuotantopäällikkö Teemu Virrantalo ja mallikappalepizza. Kuva: Kari Kauppinen

Kari Kauppinen

Kahvila Kosilkka alkoi myydä pannupizzaa tällä viikolla. Siinä ei sinällään ole ihmeellistä, mutta samalla iltamyöhäinen ruokatarjoilu paranee kylällä. Kosilkassa keittiö on viikonloppuisin auki kello 01.30 saakka ja muina myöhäisiltoina keskiviikkona ja torstaina kello 21.30 saakka.

Outokummussa ravintolaruokatarjonta ylipäätään päättyy muutoin perjantaisin ja lauantaisin kello 21.30 sekä muina arkipäivinä kello 21.

Kosilkkan tuotantopäällikkö Teemu Virrantalo sanoo, että Kosilkka haluaa tarjota listoilla olevat tuotteet aina silloin, kun kahvila on auki.

– Valomerkkiin saakka voi tilata.

– Ideana on se, että yhden työntekijän voimin voidaan tarjota tätä.

Kosilkka suunnittelee myös muita lisäyksiä ruokalistaan.

Kosilkka lähti pizzanmyyntiin, kun Bistro Marita sulki ovensa ja jo aiemmin Outomättö-grilli oli mennyt kiinni.

Pyhien kahvilatarjonta laajenee

Kosilkka on nykyisin auki säännöllisesti myös sunnuntaisin. Alun perin tarkoitus oli, että kahvila kesän jälkeen on kiinni sunnuntaisin.

– Vaikka se on hiljainen päivä, niin yrittäjävetoisesti tekemällä siinä pystyy tekemään myös paperitöitä samalla, Teemu Virrantalo sanoo.

– Moni ajattelee, että kun sunnuntai on hiljainen, niin pidetään sitten kiinni. Itse ajattelen, että mieluummin mietitään, miten toiminta saadaan eläväksi.

Sunnuntaisin Outokummun kahviloista on auki lisäksi Cafe Kumpu, ABC ja Ullan Shell.

Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta
Haemme jutun kohta