play

Uusi Outokummun ja Polvijärven seurakunta pohtii olemustaan: "On arvioitu, ettei kriisiseurakunnaksi jouduta ainakaan 15 vuoteen"

Nuorisotyönohjaaja Jussi Herranen esitteli Outokummun ja Polvijärven seurakunnan tulevaisuuskyselyn tuloksia ja vastauksista hahmottuu toive rennosta, avoimesta ja hauskasta kirkosta. Osa on tosin huolissaan kirkon maallistumisesta ja liian liberaalina pidetystä suunnasta. Kirkkoherra Satu Ruhanen (etualalla) painottaa diplomaattisesti, että kaikki halutaan kutsua mukaan.

Nuorisotyönohjaaja Jussi Herranen esitteli Outokummun ja Polvijärven seurakunnan tulevaisuuskyselyn tuloksia ja vastauksista hahmottuu toive rennosta, avoimesta ja hauskasta kirkosta. Osa on tosin huolissaan kirkon maallistumisesta ja liian liberaalina pidetystä suunnasta. Kirkkoherra Satu Ruhanen (etualalla) painottaa diplomaattisesti, että kaikki halutaan kutsua mukaan. Kuva: Pasi Huttunen

Pasi Huttunen

Megaforcea, nuorten suosimaa energiajuomaa ei kuulemma edelleenkään tule kirkkoon Outokummun ja Polvijärven seurakunnassa.