Julkaistu 

Jari Turpeinen jättää puolueensa

Outokumpulainen kaupunginvaltuutettu Jari Turpeinen eroaa perussuomalaisista.

Turpeinen on ollut alkuvuodesta saakka jäsenenä perussuomalaisten puoluehallituksessa. Hän on toiminut lisäksi puolueensa Pohjois-Karjalan piirisihteerinä vuodesta 2014 saakka sekä lisäksi vaalipäällikkönä kevään kuntavaaleissa ja edellisissä eduskuntavaaleissa.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Hän perustelee puolueen jättämistä ennen muuta luottamuksen ja oman uskonsa menetyksellä.

- Kevään kuntavaalien ehdokasasettelun jälkeen alkoivat näkyä ensimmäiset varoitusmerkit, mihin suuntaan porukka on menossa, Turpeinen sanoo.

Hän katsoo, että ei voi jatkaa lähinnä talkoopohjaista työtä, jos uskoa tekemiseen ei ole. Luottamuksen puutteella hän viittaa muun muassa puolueen tilanteeseen, jossa jopa rivijäsenet ovat käyttäneet valtaa ohi puolueen virallisten elinten. Lisäksi Turpeinen on pettynyt tapaan, jolla osaa puolueen jäsenistä on kohdeltu kesäkuussa olleen puoluekokouksen jälkimainingeissa.

Turpeinen lähtee samalla perussuomalaisten valtuustoryhmästä Outokummussa siirtyäkseen uuteen ryhmään. Hän uumoilee, että kesäkuussa tapahtuneen puolueen hajoamisen vaikutukset tulevat vielä näkymään kuntatasolla myöhemminkin.

Kommentoi

Hae sivuilta