Julkaistu 

Okufest valmiina alkamaan

Ruplan tontilla kävi kuhina jo aamulla, kun Okufest-valmistelut olivat loppusuoralla. Ruplan tontilla kävi kuhina jo aamulla, kun Okufest-valmistelut olivat loppusuoralla.

Outokummun kesän kruunaava Okufest-tapahtuma järjestetään lauantaina. Tapahtuma alkaa ennen aamukymmeneltä Kummunkadulla Vanha kaivos GP -mäkiautokisalla. Tapahtumia riittää koko päiväksi keskustassa Ruplan tontilla ja sen ympäristössä.

Puolen päivän aikaan lauantaina alkaa myös Vanhat talot -tapahtuma, joka esittelee paikkakunnan ainutlaatuista rakennushistoriaa. Vanhat talot -tapahtuma jatkuu myös sunnuntaina.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Iltapäivällä Ruplan tontilla kuullaan muun muassa Jukka Poikaa ja Keski-Karjalan musiikkiopiston esityksiä. Vaateliike Helié järjestää muotinäytöksen.

Vanhalle virastotalolle Sänkinotkonkadulle on tullut viikonvaihteeksi popup-kirppis ja Ruplan tontin ympäristö on lähes täynnä erilaisia myynti- ja esittelytelttoja.

Sää näyttää ainakin lauantaiaamun perusteella suosivan, vaikka perjantai-illan rakentamista häiritsivät rajut sateet ja ukkonen.

Kommentoi

Hae sivuilta