Julkaistu 

Okufest siirtyy alkukesään, paikkakin vaihtuu

Kesän 2018 vetonaulana oli Jukka Poika, jonka letkeä musiikki toi satamäärin ihmisiä viettämään kesäpäivää Ruplan tontille. Kesän 2018 vetonaulana oli Jukka Poika, jonka letkeä musiikki toi satamäärin ihmisiä viettämään kesäpäivää Ruplan tontille.

Outokummun kesän kaupunkifestivaali Okufest vaihtaa ensi kesänä paikkaa. Aiemmin elokuun alussa järjestetty kaupunkitapahtuma järjestetään vuonna 2019 jo kesäkuun puolivälissä lauantaina 15. kesäkuuta.

Tapahtuma järjestetään myös ensimmäistä kertaa selkeämmin Vanhan kaivoksen ympäristössä.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Viidettä kertaa järjestettävän Okufestin ohjelmistoon on suunnitteilla tuttuun tapaan jos jonkinlaista nähtävää ja koettavaa. Tapahtuma on edelleen koko perheelle ja kaikenikäisille suunnattu. Mukaan luvataan jo tapahtuman suunnittelun tässä vaiheessa muun muassa musiikkia, kilpailuja, kaupunkikulttuuria, markkinatunnelmaa, lasten oma teematapahtuma ja ennen kaikkea mukavaa yhdessäoloa.

Outokumpulaisten järjestöjen ja yhdistysten, yritysten sekä kaupungin yhteistyössä toteuttama Okufest on saanut osakseen ilahduttavan laajan kansansuosion. Esimerkiksi viime elokuussa tapahtuma keräsi kaupunkikeskustaan sankoin joukoin väkeä viettämään yhdessä aurinkoista ja iloista kesäpäivää muun muassa mäkiautoilun sekä Jukka Pojan musiikin parissa.

Kommentoi

Hae sivuilta