Julkaistu 

Veikkaus paljasti jättivoiton saaneiden suunnitelmat

Veikkaus paljasti jättivoiton saaneiden suunnitelmat Veikkaus

Outokumpuun osui tapaninpäivänä iso Keno-voitto. Nyt Veikkaus on julkistanut Helsingistä 250 000 euron voiton lunastaneiden ajatuksia onnenpotkusta.

Voittajaksi on paljastunut outokumpulainen pariskunta.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Joulu oli jo vietetty ja talo hiljentynyt, kun mies muisti että hänen pitää vielä hypätä autoon ja viedä kenokuponki kauppaan ennen ilta-arvontaa.

"Oli lähellä, että en olisi lähtenyt viemään lappua, mutta sitten tuli sellainen tunne, että pitää se kuponki viedä", voittaja kertoo voittoa edeltäneistä tuntemuksistaan.

Kuponki ehti ajallaan Alavinkadun K-marketiin. Arvonnan jälkeen mies tarkisti Kenon tulokset teksti-tv:ltä, meni sitten keittiöön parempaan valoon tarkistamaan lappunsa numeroita ja sitten vielä takaisin olohuoneeseen.

"Vaimo sanoi, että eihän siinä rivisissä ole kaikki numerot oikein. Sanoin, että ei tarvitse ollakaan, riittää että on kymmenen", mies sanoo.

10-tasolla pelatussa rivissä oli kymmenen numeroa oikein. Lisäksi voittajat olivat valinneet peliin niin sanotut KunkkuKertoimet ja arvottu Kunkkunumero osui riviin. Näin ollen voittosumma muodostui KunkkuKertoimien perusteella, ja 50 sentin panoksella pelattu rivi toi 250 000 euron voiton.

"Kerran, kun tein Keno-lapun kaupassa, siihen tuli vahingossa KunkkuKertoimet. Annoin niiden sitten olla ja sillä pelillä tuli 1 200 euron voitto. Sen jälkeen olen aina pelannut KunkkuKertoimilla", säännöllisesti Kenoa pelaava mies kertoo.

Voittotosite oli tarkan valvonnan alla tapaninpäivän illasta. Voittaja kertoo säilyttäneensä voittotositetta makuuhuoneen lipaston päällä.

"En uskaltanut viedä tositetta edes keittiöön, jos vaikka syttyy tulipalo", mies kertoo.

"Sanoin, että älä vain laita hellaan, kun hän aina sinne niitä veikkauskuponkejaan lykkää", vaimo nauraa.

Pariskunnalla on aikomus remontoida voittorahoilla kotiaan ja avustaa jälkipolveaan. Ehkäpä he lähtevät myös pienelle matkalle.

"Tämä on juuri sopiva ja riittävä voittosumma. On kyllä oikein onnellinen olo", voittaja sanoo.

Veikkaus kertoi voittajapariskunnan kuulumisista omalla tiedotteellaan.

Kommentoi

Hae sivuilta