Julkaistu 

Harmonikkatapahtuma laajenee lähikuntiin

Harmonikan monet kasvot -tapahtuma järjestetään nyt jo kahdeksattatoista kertaa. Harmonikan monet kasvot -tapahtuma järjestetään nyt jo kahdeksattatoista kertaa.

Pohjois-Karjalan harmonikansoittajat kokoontuvat tammi-helmikuun vaihteessa 18. kerran konsertoimaan Harmonikan monet kasvot -tapahtumaan Polvijärvelle Lomakeskus Huhmariin.

Tänä vuonna tapahtuma laajenee myös kiertueen muodossa lähipaikkakunnille tammikuun viimeisellä viikolla, kun Outokummussa, Liperissä ja Rääkkylässä järjestetään useampi maakuntakonsertti. Musiikista vastaavat Keski-Karjalan musiikkiopiston oppilaat ja opettajat.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Outokummussa Kummun koulun ruokalassa musisoivat nuoret haitaristit sekä Huvikumpu-orkesterilaiset tiistaina 29. tammikuuta.

Liperin maakuntakonsertissa keskiviikkoiltana Paloaukean koululla pääsee kuulemaan muiden muassa tämän hetken hallitsevaa Pohjois-Karjalan harmonikkamestaria Denis Laittilaa.

Vuoden 2019 Harmonikan monet kasvot - tapahtuma huipentuu lauantaina 2.2. Lomakeskus Huhmarissa Polvijärvellä, jossa kilvoitellaan ensin puolestapäivästä eteenpäin Pohjois-Karjalan harmonikkamestaruuksista ja illalla luvassa on palkintojenjakokonsertti.

Kilpailuun on ilmoittautunut mukaan ennätysmäärä hanuristeja alle kouluikäisistä jo täysi-ikäisyyden saavuttaneisiin taitureihin. Kilpailupäivän aloittavat nuorimmat soittajat ja se päättyy iltapäivällä yhteismusisointisarjaan.

Palkintojenjakokonsertissa vierailevina solisteina esiintyvät Kultaisen harmonikan hallitseva mestari Janina Suihkola ja harmonikkataiteilija Arto Kivekäs. Kivekäs yhtyeineen viihdyttää yleisöä myös illan tansseissa.

Kommentoi

Hae sivuilta