Julkaistu 

Ensimmäinen Osallisuusviikko tarjoaa runsaasti koettavaa

Outokummussa vietetään helmikuun alussa ensimmäistä kertaa uutta Osallisuusviikkoa.

Kaupunkiin on synnytetty uusi yhteisöllinen, kaikille avoin ja maksuton kaupunkitapahtuma, jonka toteuttavat yhteistyössä kaupunki, OkuJane sekä paikalliset yhdistys- ja järjestötoimijat.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Perjantaina alkavan Osallisuusviikon ohjelmassa on muun muassa taidetta ja kulttuuria, yhdistysten toiminnan ja harrastusmahdollisuuksien esittelyä, urheilutapahtumia, pop up –teemakahviloita, tulevaisuusideapaja, avoimia kokouksia ja kaupungin henkilöstön tapaamisia sekä paljon muuta.

Osallisuusviikko alkaa monitaiteellisen Juuret-festivaalin merkeissä ja huipentuu ensimmäistä kertaa järjestettävään Outokummun Järjestögaalaan perjantaina 8. helmikuuta.

Gaalassa palkitaan ansioituneita yhdistys- ja järjestötoimijoita – sekä jaetaan ennen kaikkea kiitosta ja tunnustusta kaikille vapaaehtoisille ehdottoman arvokkaasta toiminnasta.

Osallisuusviikon keskeisenä tavoitteena on paitsi tehdä tunnetuksi Outokummun erittäin vireää ja monimuotoista yhdistys- ja järjestötoimintaa sekä vapaa-ajanvietto- ja harrastusmahdollisuuksia, myös edistää kaikenikäisten yhteisöllisyyttä ja hyvinvointia sekä auttaa näin tunnistamaan yhteisiä ratkaisuja muun muassa syrjäytymisen ehkäisyyn ja terveiden elämäntapojen tukemiseen.

Tarkoituksena on, että Osallisuusviikko vakiinnuttaisi paikkansa vuosittaisena hyvän mielen yhteisötapahtumana Outokummun kevättalvessa.

Kommentoi

Hae sivuilta