Julkaistu    |  Päivitetty 

Teräaseella aseistautunut yritti tunkeutua asuntoon Polvijärvellä

Poliisi tutkii Polvijärvellä sunnuntain ja maanantain vastaisena yönä tapahtunutta välikohtausta kahtena törkeän pahoinpitelyn yrityksenä.

Hätäkeskukseen oli tullut puhelu puolenyön jälkeen, että Polvijärven keskustassa sijaitsevaan yksityisasuntoon on tunkeutunut mies teräaseen kanssa. Tämän jälkeen yhteys hätäkeskukseen oli katkennut.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Paikalle tulleelle poliisipartioille selvisi, että 49-vuotias polvijärveläismies oli yrittänyt tunkeutua entuudestaan tuntemansa vuonna 40-vuotiaan naisen asuntoon teräaseen kanssa.

Mies oli yrittänyt lyödä teräaseella naista asunnon ulko-ovella, mutta nainen oli saanut väistettyä iskun.

Tämän jälkeen asunnosta oli tullut ulos 41-vuotias mies, jota rikoksesta epäilty oli yrittänyt lyödä samaisella teräaseella siinä onnistumatta.

Asunnosta tullut mies oli väistänyt iskun ja tuupannut rikoksesta epäillyn lumihankeen sekä poistunut takaisin asuntoon. Tämän jälkeen rikoksesta epäilty oli poistunut tapahtumapaikalta ja matkalla hän oli heittänyt tekovälineenä käyttämänsä teräaseen lumihankeen, josta poliisi löysi sen myöhemmin.
Teon motiiviksi epäillään vanhoja kaunoja osallisten kesken.

Rikokseseta epäilty oli tapahtuma-aikaan vahvasti päihtynyt.

Vaikka asianomistajille ei aiheutunut tapahtumissa vammoja, tapausta tutkitaan kahtena törkeän pahoinpitelyn yrityksenä.

Pohjois-Karjalan käräjäoikeus vangitsi tiistaina poliisin vaatimuksesta miehen todennäköisin syin epäiltynä tekoihin.

Miehellä on taustalla väkivaltarikoksia, joista osa on tehty teräaseella.

5.2.2019 klo 15.45: Korjattu toiseksi viimeisessä kappaleessa aikamuoto tiistaiksi.

Kommentoi

Hae sivuilta