Julkaistu    |  Päivitetty 

Anna Puun tarina kirjaksi, paljastus jo julkaisuvaiheessa

Anna Puun artistiuran alkutaival kootaan kirjaksi. Yksi tämän hetken suosituimmista kotimaisista naisartisteista esiintyi Joensuussa Lehtiä Ilosaaressa -tapahtumassa lokakuussa 2018. Juha Inkinen Anna Puun artistiuran alkutaival kootaan kirjaksi. Yksi tämän hetken suosituimmista kotimaisista naisartisteista esiintyi Joensuussa Lehtiä Ilosaaressa -tapahtumassa lokakuussa 2018.

Outokumpulaislähtöisen Anna Puustjärven artistiuran ensimmäinen vuosikymmen kootaan kirjaksi.

WSOY tiedotti syksyllä ilmestyväksi aiotusta kirjasta helmikuun lopussa.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

”Minulla oli aluksi vain nimi valmiina: Anna Puu. Ja rakkaus musiikkiin. Tämä kirja on ikään kuin välitilinpäätös siitä millaista on ollut kasvaa 10-vuotiaaksi artistiksi yleisön edessä. Omin sanoin, ilman filttereitä”, Anna Puustjärvi kertoo kustantajan tiedotteessa ennakkoon kirjasta.

Kirja kantaa ytimekästä nimeä Minä olen ANNA PUU. Kirjan kirjoittaa Mari Koppinen, joka on helsinkiläinen musiikkiin erikoistunut toimittaja.

Laulajan valitsemat 15 kappaletta hänen viideltä albumiltaan toimivat ikkunoina artistin tarinaan. Hän osallistui vuonna 2008 Idols-laulukilpailuun ja kymmenessä vuodessa hänestä on tullut useamman levyn julkaisun myötä koko kansan tuntema artisti. Kirjassa luvataan kertoa, miten kaikki tapahtui ja millaisia ponnisteluja, opetuksia ja seikkailuja matkan varrelle on mahtunut?

Yksi paljastus uran alusta kerrotaan jo tässä vaiheessa. Puustjärvi tunnustaa, että huolimatta rakkaudesta musiikkiin, hän ei elätellyt salaisia haaveita pop-tähteydestä Idols-kisaan osallistuessaan.

Anna Puu -nimellä nykyisin esiintyvä Puustjärvi on tällä hetkellä suosituimpia kotimaisia naisartisteja. Hän voitti helmikuun alussa järjestetyssä Emma-gaalassa Vuoden naissolisti -tittelin sekä Vuoden Pop -sarjan viime vuonna julkaistulla Nälkäinen sydän -levyllä.

Kommentoi

Hae sivuilta