Julkaistu 

Outokumpu pohtii uudelleen palvelutalon sijoittumista

Outokummun kaupungin päättäjät ottavat kantaa uudelleen vuosi sitten Attendo Oy:n kanssa hyväksyttyyn tontin kehittämissopimukseen. Valtuusto varasi vuosi sitten entisen Kummun koulun tontin hoivayhtiölle uuden noin 60-paikkaisen palvelutalon rakentamiseksi.

Hoivayhtiö ei ole toistaiseksi jättänyt oletetusti rakennuslupahakemusta uuden palvelutalon rakentamisesta entisen koulukiinteistön tontille. Samalla kaupunki sitoi sopimuksessa entisen Kummun koulun purkamisen yhtiön suunnitelmiin ja aikatauluihin.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Viivettä alun perin odotetuista aikatauluista on jo nyt kuukausia, mutta lupaprosessin, entisen koulukiinteistön purkamisen kilpailuttamisen sekä purkamisen toteutuksen takia viivettä voi tulla reilusti lisää.

Samaan aikaan yhtiö ei ole avannut aikeitaan tai aikataulujaan kaupungin suuntaan. Kaupungin kannalta yhden keskustaajaman keskeisimmän tontin varaava sopimus on uudelleen harkinnassa, koska sopimukseen ei ole kirjattu aikatauluja. Käytännössä yhtiö ja kaupunki voivat sopimuksen mukaan odottaa toistensa aikeita niin kauan kuin sopimus on voimassa.

Aiheesta laajemmin torstaina 14.3. Outokummun Seudussa.

Kommentoi

Hae sivuilta