Julkaistu 

Outokummun Seudulle uusi digisovellus

Uudessa digisovelluksessa lehden tilaajat pääsevät lukemaan niin näköislehtiä kuin verkkolehden uutisia samasta paikasta. Uudessa digisovelluksessa lehden tilaajat pääsevät lukemaan niin näköislehtiä kuin verkkolehden uutisia samasta paikasta.

Outokummun Seudun näköislehtisovellus uusiutuu ja monipuolistuu. Uusi PKK Paikallislehdet -sovellus on jo ladattavissa puhelimille ja tableteille sovelluskaupoista.

Jatkossa Outokummun Seudun näköislehti ja kaikki verkkolehden sisältö näkyvät uuden sovelluksen kautta. Aiemmin käyttöönotetut tilaajatunnukset toimivat suoraan ilman uutta rekisteröitymistä. Uusille asiakkaille tilaajasisältöjen käyttöön ottoon riittää rekisteröitymiseen asiakastunnus, joka löytyy muun muassa lehden tilauslaskusta.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kaikki lehden tilaukset sisältävät oikeuden digitaalisten palvelujen käyttöön.

Uusi, ilmaiseksi ladattava sovellus löytyy iOS-älylaitteille App Store -sovelluskaupasta ja Android-laitteille Play-kaupasta.

Aikaisempi Paikallislehtien lukusali -sovellus toimii vielä muutaman viikon, jonka jälkeen se poistuu kokonaan käytöstä.

Yhä laajempaan digitaaliseen sisältöön

PKK Paikallislehdet -sovellus tarjoaa tutun näköislehden lisäksi heti avausnäytöllään kaikki verkkolehdessä julkaistut uutiset, joten lehden tilaajat saavat lisäsisällön samasta paikasta tuoreena.

Myös näköislehden lukumahdollisuudet laajenevat. Uudessa sovelluksessa näköislehden lukunäkymän voi muokata sellaiseksi, että uutiset ja jutut ovat perinteistä lehtipalstoitusta leveämpänä ja lukunäkymää ei tarvitse siirrellä näytöllä.

Uusi digisovellus on myös ensimmäinen askel kohti yhä laajempaa digitaalista sisällön julkaisua.

Outokummun Seutu ja monet muut maakunnan paikallislehdet saavat lähitulevaisuudessa käyttöön tilaajille tarkoitetun lisäsisällön verkossa, joka mahdollistaa tilaajille myös laajempien juttujen julkaisemisen paperilehden ilmestymispäivien välissä.

Lukutottumukset muuttuvat ja lehden tärkein tehtävä on tarjota mielenkiintoista sisältöä. Uudet tekniset ratkaisut mahdollistavat, että tätä sisältöä saadaan tarjottua myös paikasta tai esimerkiksi paperilehden tiukasta aikataulusta riippumatta.

Myös pelkkä digitaalinen tilaus onnistuu

Pohjois-Karjalan Kirjapaino Oyj:n paikallislehtien yhteinen sovellus palvelee myös useamman lehden tilaajia, sillä kaikki tutut lehdet löytyvät saman sovelluksen kautta. Lisäksi mukaan on uutena saatu myös Joensuun kaupunkilehti Karjalan Heili.
 
Digitaaliset sisällöt tuovan sovelluksen tekniikka on sama, jonka sanomalehti Karjalainen otti käyttöön alkuvuonna.
 
Nykyisin Outokummun Seudun voi tilata myös pelkästään digitaalisena tilauksena. Tällöin paperilehteä ei jaeta, mutta kaikki lehden sisältö näköislehtineen ja verkkouutisineen on luettavissa digisovelluksen kautta.
 
Digisisällön ja näköislehden lukemiseen tarvittavan rekisteröitymisen voi tehdä osoitteessa sso.karjalainen.fi

Kommentoi

Hae sivuilta