Julkaistu 

Polvijärvi-päiville vahva musiikkitarjonta Suomen huipulta

Vuoden 2019 Polvijärvi-päivien ohjelmisto on muotoutumassa. Perjantain toripäivässä käännetään kellot ilta-aikaan ja samalla uusitulla torilla pistetään tanssiksi.

"Saimme viime vuonna erittäin paljon myönteistä palautetta Polvijärvi-päivistä, ja sekin kannusti meitä kehittämään tapahtumaa edelleen. Lisäksi pääsemme tänä vuonna hyödyntämään upouutta toriamme toiminta-alueena, joten meillä on myös loistavat puitteet tapahtuman järjestämiseen", kertoo Polvijärven viestintäsihteeri ja  tapahtumatyöryhmän jäsen Anni Lampinen.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Perinteisiä Polvijärvi-päiviä vietetään ensi kesänä tuttuun tapaan heinäkuun kolmantena viikonloppuna, 19.–21. heinäkuuta. Viime kesänä Polvijärvi-päiviä juhlittiin suurempina kuin koskaan, ja viime vuoden perintöä on haluttu vaalia myös tällä kertaa.

Päivien rakennetta uudistetaan tänä vuonna niin, että perjantain 19. heinäkuuta toripäivän aloitusta lykätään myöhäisemmäksi. Torille laitetaan pystyyn iltatori sekä järjestetään toritanssit, joita rytmittää rautalankamusiikkia soittava Kalle Kaaja & Antti Tammilehdon orkesteri.

"Erityisesti tansseja toivottiin viime vuonna, joten miksei me sellaisia sitten järjestettäisi! Torilavan läheisyyteen tulee myös ruokakuja, josta on mahdollista saada illalla pientä syötävää ja virvokkeita", Lampinen lisää.

Lauantaina Polvijärven torilla vietetään perinteisempää toripäivää, jossa oheistapahtumaa ja tekemistä on tarjolla monipuolisella kattauksella. Ohjelma muotoutuu Lampisen mukaan parhaillaan, ja siitä tiedotetaan tarkemmin myöhemmin.

Polvijärvi-päivien pääesiintyjä on kuitenkin jo selvillä ja lauantaita tähdittää Samae Koskinen.

"Samae Koskisen Korvalääke vetää ilmaiskeikan torilavalla lauantaipäivänä. Samaen musiikki vetoaa monenlaiseen yleisöön, ja olemme todella tyytyväisiä siihen, että saimme tällaisen artistin päiville esiintymään", Lampinen sanoo.

Viime vuotiseen tapaan Polvijärvi-päivien juhlinta aloitetaan jo aiemmin kuluvalla viikolla Polvijärven kylissä. Kylätoimijat järjestävät viikolla monipuolisesti erilaisia tapahtumia, joissa on luvassa esimerkiksi lavatansseja, polkupyörä- ja luontoretkiä, karjalaista kahvilaa, kesäteatteria ja paljon muuta.

Polvijärvi-päiville rakennetaan parhaillaan omaa verkkosivustoa, jonne kootaan tapahtumaviikon ohjelma sekä tapahtumaa koskevat lisätiedot. Tapahtumasivusto julkaistaan loppukeväästä.

Kommentoi

Hae sivuilta