Julkaistu 

Kortittomana jatkuvasti autoilleita kiinni kaksin kappalein

Poliisi tavoitti torstaina ja perjantaina Outokummusta peräti kaksi ajo-oikeudetta ajanutta kuljettajaa.

Kummankin kuljettajan kohdalla voidaan puhua myös jonkilaisesta tavasta, sillä toisen kohdalla vuoden aikana kiinnijääminen oli jo 19. kerta ja toisella 18. kerta.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Torstai-iltapäivänä poliisi pysäytti kilvettömällä henkilöautolla liikkeellä olleen 18-vuotiaan nurmekselaismiehen matkan Kuusjärventiellä puoli kolmen aikoihin. Hänen epäillään syyllistyneen kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja ajoneuvorikkomuksiin. Pysäytyksen yhteydessä tuli ilmi, ettei auton omistavalla kuljettajalla ole minkäänlaista ajo-oikeutta ja kiinnijääminen oli jo 19. kerta vuoden sisällä. Ajoneuvo oli lisäksi katsastamaton ja omistajanmuutosilmoitus oli tekemättä. Tapaus tuli ilmi liikennevalvonnan yhteydessä.

Perjantain aamuyöllä hieman ennen puoli kolmea partio pysäytti Kuilukadulla 35-vuotiaan kaavilaismiehen. Hänen kohdallaan epäily kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta tulee aiemmin määrätyn ajokiellon takia. Ajokiellon rikkomiseen mies oli syyllistynyt jo aiemmin ja kyseessä oli 18. kerta vuoden sisällä.

Kommentoi

Hae sivuilta