Julkaistu 

Kummunkadun korjausten poikkeusjärjestelyt alkavat - katso mikä muuttuu

Sepänkatu on nyt kaksisuuntainen. Vanhasta muistista sitä ei voi enää ajaa normaalin yksisuuntaisen kadun säännöillä. Vaaran paikka on esimerkiksi Kiisukadun puoleisessa päässä, jossa ennen ryhmittäydyttiin vasemmalle käännyttäessä nykyiselle vastaantulevien kaistalle. Sepänkatu on nyt kaksisuuntainen. Vanhasta muistista sitä ei voi enää ajaa normaalin yksisuuntaisen kadun säännöillä. Vaaran paikka on esimerkiksi Kiisukadun puoleisessa päässä, jossa ennen ryhmittäydyttiin vasemmalle käännyttäessä nykyiselle vastaantulevien kaistalle.

Outokummun pääkadun laajat korjaustyöt ovat lähtökuopissa ja valmistelevia töitä on tehty viime päivinä.

Kummunkadun korjaukset sulkevat ensimmäisessä vaiheessa kadun molemmat päät. Alatorin suunnalla liikenne ohjataan kulkemaan Kiisukadun kautta, koska ensimmäinen korjausalue ulottuu Vanhan kaivoksen kupeelle saakka.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Keskustan kiertoliittymän päässä tulevaa korjausaluetta on jo osin rajattu aidoilla, mutta vielä tiistaiaamuna katu oli käytettävissä. Kun torin kupeella oleva osuus suljetaan, niin liikenne siirtyy Kiisukadun lisäksi Sepänkadulle.

Maanantaina Sepänkadun liikennejärjestelyt muuttuivat ja normaalisti yksisuuntaisesta kadusta tuli kaksisuuntainen. Kadun liikennemerkit muutettiin maanantaina. Muuttuneiden liikennejärjestelyjen takia tutuillakin kaduilla kannattaa olla tarkkana opasteiden kanssa.

Varsinaiset korjaustyöt tulevat näkymään runsaampana työmaaliikenteenä myös Kuusjärventiellä. Kuljetettavaa tulee tavanomaista enemmän, sillä kadun alla olevia pilaantuneita maita kuljetetaan Jyriin.

Kommentoi

Hae sivuilta