Julkaistu 

Polvijärven kesä avataan erikoistapahtumalla uudella torilla

Polvijärvellä järjestetään kesäkuun alussa oma suvenavaustapahtuma. Tapahtumaa päästään viettämään uusitulla torilla 4. kesäkuuta.

Alkuillan tapahtuman ohjelmistossa näkyy, että samana päivänä on Puolustusvoimain lippujuhlapäivä ja Suomen marsalkka C. G. E. Mannerheimin syntymäpäivä.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Päivän teemojen mukaisesti suvenavauksen ”Kotiseutujen tienoita tervehtien" -konsertissa päästään kuulemaan tutuimpia sotavuosien lauluja ja reipasta marssimusiikkia.

Soitto alkaa uudella torilavalla seitsemältä, kun lavalle nousee Juantehtaan Soittajien noin 20 soittajan puhallinorkesteri, kapellimestarinaan musiikkimajuri evp. Raimo Maaranen. Jouni Martikainen säestää harmonikalla puhallinorkesteria ja laulusolisteja.

Laulusolisteina esiintyvät Maria Mustonen, juontaja/solisti Jorma Huttunen, mukana ovat myös huuliharpistit sekä kuoro.

Tapahtumaan osallistuu myös Pohjois-Karjalan Asehistoriallinen Kilta sekä Pohjois-Karjalan Tykistökilta, jotka pystyttävät torille tukikohdan iltapäivällä. Killat aloittavat toimintansa esittelyn kello 16.

Hengenravinnon lisäksi tapahtumassa ravitaan myös ruumista: talkooväelle ja noin 400 ensimmäiselle tarjotaan ilmainen hernesoppa-annos. Ensimmäinen soppatykki on paikalla noin neljä iltapäivällä ja toinen iltakuudelta.

Torille saapuu myös neljän aikaan Kontiolahden sotilaskotiyhdistys ry:n myyntiauto ”Metsänhenki", joka lienee ainakin osalle tuttu armeijan metsäleireiltä.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Tapahtuma on vapaaehtoistoimijoiden, Polvijärven kunnan, yritysten ja yhdistysten tuella järjestämä.

Kommentoi

Hae sivuilta