Julkaistu 

Katuremontti vaikuttaa Polvijärvi-päivien liikennejärjestelyihin

Polvijärventien kunnostustyöt vaikuttavat Polvijärven keskustan liikennejärjestelyihin lähiviikkoina.

Polvijärventien asvalttipinta jyrsitään pois ja tie asvaltoidaan uudelleen. Jyrsintää ja asvaltointia tehdään 15.7. alkavalla viikolla, ja töitä tehdään maanantaista perjantaihin. Polvijärventietä pääsee kulkemaan autolla koko ajan, mutta autoilijoiden on hyvä huomioida, että jyrsitty asvaltti vaikuttaa tien kuntoon, ja ajokaistat saattavat olla rajoitetusti käytössä. Perjantai-iltana ja viikonloppuna ei tietöitä keskustassa tehdä.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Viikon kuluttua torialueella ja keskustassa vietettäville Polvijärvi-päiville saapuvien on hyvä huomioida, että keskusraitilla autolla liikkuminen voi olla tavallista haastavampaa. Autoilijoita suositellaan jättämään autonsa vapaa-aikatalo Vaparin pysäköintialueelle sekä vanhan kunnantalon takaiselle pysäköintialueelle. Autoja voi parkkeerata myös muille laillisille pysäköintialueille Polvijärven keskustassa.

Koulukeskuksen pysäköintialue ei ole Polvijärvi-päivien aikaan pysäköintikäytössä, sillä alueella on raskaiden työkoneiden näyttely.

Pysäkki siirtyy

Polvijärven keskustan linja-autopysäkin paikka vaihtuu Polvijärvi-päivien ajaksi. Pysäkki siirtyy omalta paikaltaan kirjaston takaa Polvijärventiellä olevalle linja-autopysäkille perjantaina 19.7.

Pysäkki palaa normaalille paikalleen heti Polvijärvi-päivien jälkeen. Väliaikainen linja-autopysäkki merkitään Polvijärventiellä opasteella.

 

Kommentoi

Hae sivuilta