Julkaistu 

Peukkurokki soi Polvijärvellä

Polvijärvellä rokkiperjantai alkoi heti aamusta. Olihan se sää aamutuimaan hiukan kolea ja pilvinen, mutta ei se vauhtia kangistanut ainakaan päiväkoti Peukaloisen pihalla. Siellä polkaistiin menemään Peukku-rock, ihan isompien hyppelyiden malliin.
Piharakennuksen ovelle syntyi hetkittäin jonoa, siellä oli rannekkeiden vaihtopiste ja toimitsijana ahkeroi erityislastentarhanopettaja Minna Piironen. Kuuliaisesti pienimmätkin rokkarit ojensivat paljaan ranteen, että laitahan tuohon, ja sitten menoksi.
Järjestysmiehen tamineisiin pukeutuneet nuoret herrat kasvavat vielä mittaa, mutta tehtävän tärkeys heijastui olemuksista. Tämä festivaali joka tapauksessa sujui heitä juurikaan työllistämättä. "Stagella", esiintymispaikan taustalla, odotteli telineissään kaksi suurta kannelta soittajineen. 13-vuotiaiden Anni Ruokolaisen ja Inka Mustosen AnnInka-duon vuoro oli heti ensimmäisen roudaustauon jälkeen.
– Tämä lähti tarpeesta tehdä jotakin yhdessä. Sotkuman päiväkoti on nyt kiinni ja niinpä olemme täällä nyt sekalaisella joukolla. Niinpä mietittiin että mitäs mukavaa keksittäisiin ja saatiin tästä idea, Peukaloisen väkeen kuuluva Vartio iloitsi.
Ihan valmisteluitta ei ensimmäinen Peukku-rokkikaan rakentunut, esimerkiksi koristeita on tehty ja arkistoja kaiveltu, esiintyjiä värvätty ja monenlaista muuta puuhattu.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kommentoi

Hae sivuilta