Julkaistu 

Nyt tarkkana kauppareissulla! Kummunkadun järjestelyjä taas uusiksi

Kaupan parkkipaikalle on avattu uusi liittymä Kummunkadulta. Liikenneympyrän rakentamisen takia Sänkinotkonkadun ja Kummunkadun risteys ei ole käytössä. Vaihtoehtoinen reitti Sänkinotkonkadulle kulkee Kyykerin tai Outolamminkadun kautta. Kaupan parkkipaikalle on avattu uusi liittymä Kummunkadulta. Liikenneympyrän rakentamisen takia Sänkinotkonkadun ja Kummunkadun risteys ei ole käytössä. Vaihtoehtoinen reitti Sänkinotkonkadulle kulkee Kyykerin tai Outolamminkadun kautta.

Kummunkadun korjaus- ja uudistustyöt etenivät loppuviikosta uuteen vaiheeseen ja esimerkiksi kulkuyhteys Outokummun S-Marketille on muuttunut lähiajoiksi uudelle reitille.

Sänkinotkonkadun ja Kummunkadun risteys on suljettu liikenteeltä ja kaupan parkkipaikalle tai Pohjoisahonkadulta Sänkinotkonkadulle pääsee kiertoreittiä Ruplan tontin kautta.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Varsinkin Ruplantontin eteläpäässä kiertotie on kapea ja varovaisuutta tarvitaan kohtaamistilanteissa. Kaupan parkkipaikalle on puhkaistu uusi liittymä Kummunkadulta.

Lähiviikkoina myös Asemakadun ja Kummunkadun risteys kapenee, kun työt etenevät kohti Kummunkadun keskiosaa etelän suunnasta. Tämä vaikuttaa ajoneuvoliikenteeseen muun muassa K-Marketiin. Tällä hetkellä kaivinkoneet möyrivät Asemakadun ja Kummunkadun risteyksen eteläpuolella.

Kadun korjaustyöt ovat osin jo etenemässä asfaltointivaiheeseen. Toiveissa on, että elokuun puolivälin aikoihin sekä Kummunkadun eteläpää ja Alatorilta kirkolle johtava osuus saataisiin päällystettyä ja avattua liikenteelle.

Kommentoi

Hae sivuilta