Julkaistu 

Markkinointiin puhalletaan eloa seminaarilla

Löytyykö tulevaisuuden elinvoima laajoista yleisötapahtumista tapahtumista vai riittääkö pelkkä markkinointi? Markkinointi on teemana toisessa elinvoimaseminaarissa elokuun lopussa. Löytyykö tulevaisuuden elinvoima laajoista yleisötapahtumista tapahtumista vai riittääkö pelkkä markkinointi? Markkinointi on teemana toisessa elinvoimaseminaarissa elokuun lopussa.

Outokummun kaupunkikonserni, Polvijärven kunta, paikalliset yrittäjäyhdistykset sekä Business Joensuu järjestävät elokuun lopussa elinkeinoseminaarin Vanhalla Kaivoksella.

Yhteinen #Elovoimaa-kutsuseminaarin järjestetään nyt jo toista kertaa ja siinä on tarkoitus pohtia uusia avauksia ja yhteisiä ideoita koko seudun elinvoimaisuuden edistämiseksi.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Pohjois-Karjalan maakuntapäivän aattona järjestettävän iltapäiväseminaarin erityisenä teemana on tänä vuonna markkinointi. Seminaarissa kuullaan sparrauspuheenvuorot Rookie Communications Oy:n Arttu Käyhköltä, Osuuskunta Korpipajan Aki Ryynäseltä sekä Mainostoimisto Antiboxin Timo Kumpulaiselta, minkä lisäksi tilaisuuden ohjelmassa on paneelikeskustelu elinvoimateemasta.

Samalla päättäjille ja yrittäjille tarjoutuu foorumi verkostoitumiseen, vuoropuheluun ja yhteiseen visiointiin: tapahtumassa toivotaankin ideoitavan yhdessä uusia ajatuksia ja avauksia – rennolla otteella, raikkaasti, rohkeasti ja rakentavasti.

Ensimmäinen seminaari järjestettiin Outokummussa viime lokakuussa.

Kommentoi

Hae sivuilta