Julkaistu 

Okun Hammaspyörä Oy:n suunnitelmissa 1,6 miljoonan euron investoinnit ja tuotanto New Steel -hallissa

Toimitusjohtaja Jarno Surakka (vas.) ja projektipäällikkö Nikolai Ylimys. Pekka Martikainen Toimitusjohtaja Jarno Surakka (vas.) ja projektipäällikkö Nikolai Ylimys.

Metsäkoneisiin ja autonostimiin komponentteja valmistava Okun Hammaspyörä Oy kunnostaa syksyn aikana puolet Outokummun Teollisuuskatu 11:ssä sijaitsevasta hallista. Jo useamman vuoden tyhjillään tai varastona olleisiin tiloihin sijoitetaan Hammaspyörän tuotantoa, uusia koneita ja muutama uusi työpaikkakin.

Muutoksia tapahtuu myös Kalattomantien tehtaalla. Lisäksi yhtiö suunnittelee merkittävää satsausta viennin ja markkinoinnin kehittämiseen aina vuoteen 2021 saakka.
– Kokonaisinvestointi on noin 1,6 miljoonaa euroa. Haluamme uskoa Outokumpuun ja rakentaa edelleen toimintaamme täällä, toteaa toimitusjohtaja Jarno Surakka.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Tuotantoa siis palaa vuonna 1989 perustetun emoyhtiö New Steelin syntysijoille, tuhannen neliön teollisuushallin ensin rakennettuun puoliskoon.

Hammaspyörä Oy sai kesällä Bureau Veritaksen myöntämät ISO 9001:2015 ja ISO14001:2015 laadunhallinta- ja ympäristöjärjestelmäsertifikaatit.

– Sertifiointi ei paljoakaan muuttanut meillä käytännön asioita, vaan merkitsi lähinnä henkilökunnan kouluttamista ja dokumentoinnin tason päivittämistä, kertoo sertifiointiprojektista vastannut Nikolai Ylimys.

Aiheesta lisää Outokummun Seudussa 29.8.

Kommentoi

Hae sivuilta