Julkaistu 

Motoristeille uusi yllätys kahvilan päätösillassa - videolla viime vuoden tunnelmia

Toista kesää Outokummun Vanhalla kaivoksella vietettyjen motoriskahvilailtojen tämän kesäkauden päätösajo ajetaan torstai-iltana 5. syyskuuta.

Viime kesän päätöskahveilla ajettiin ensimmäisen kerran kaivostunnelin läpi. Ja tällä kertaa motoristit yllätetään Around Mine -ajelulla. Kaivostunnelin lisäksi reittiin kuuluu muitakin omaperäisen alueen tarjoamia yllätyksiä. Paikalle on järjestetty myös potrettikuvausmahdollisuus uniikissa ja historiallisessa ympäristössä.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kesän aikana opiskelija Niina Shemeikka on tehnyt toiminnasta asiakaspalautetutkimusta motoristikahvilan kävijöiden palautteesta. Tulokset kertovat, että motoristit ovat tyytyväisiä Vanhan kaivoksen miljööseen ja palvelutarjontaan. Motoristikahvila on tuonut kivan lisän kesän kahvipaikkoihin. Yli 90 prosenttia vieraista tulee Itä-Suomesta mutta pitkämatkalaisiakin on ollut muun muassa Saksasta.

"Palautekyselystä olemme saaneet arvokkaita ideoita toiminnan kehittämiseen", Matkakumpu Oy:n toimitusjohtaja Ulla-Riitta Moilanen kertoo.

Alla tunnelmia viime vuodelta päätösillasta.

Media

Outokummun Seutu

Kommentoi

Hae sivuilta