Julkaistu 

Jätekukko kannustaa tuomaan jätteet torille

Jätekukko kannustaa myös koululaisia kierrättämään. Perjantaina Outokummun torilla kerätään outokumpulaisilta kodin vaarallisia jätteitä sekä mikroaaltouunia pienempiä sähkölaitteita. Jätekukko kannustaa myös koululaisia kierrättämään. Perjantaina Outokummun torilla kerätään outokumpulaisilta kodin vaarallisia jätteitä sekä mikroaaltouunia pienempiä sähkölaitteita.

Outokumpulaisten jätehuollosta vastaava Jätekukko Oy tuo perjantaina 13. syyskuuta päiväksi pop up -jäteaseman Outokummun torille.

Aamupäivästä aukeava lajitteluasema on auki alkuiltaan, jona aikana torin asemalle voi tuoda käsissä kannettavan määrän kodin vaarallisia jätteitä ja pieniä sähkölaitteita.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Paikan päällä voi myös kysyä täsmätietoa jätteiden lajittelusta ja kierrätyksestä. Tapahtumassa jaetaan biojätepusseja.

Pop up -lajitteluasemalla otetaan vastaan maksutta mikroaaltouunin kokoiset tai pienemmät vialliset sähkölaitteet, kuten hiustenkuivaajat, kahvinkeittimet, laturit, leivänpaahtimet ja valaisimet.

Kodin vaarallisista jätteistä asemalle voi tuoda hajuvedet, kynsilakat, LED- ja energiansäästölamput, loisteputket, hiuskiinteet, paristot sekä pienakut. Muuna aikana torille jätteiden kuljettaminen on kiellettyä.

Kommentoi

Hae sivuilta