Julkaistu 

Coronaria herätteli valtakunnallisella jumpalla ikäihmisiä

Coronarian toimipaikassa jumpattiin joukolla Nina Alakopsan johdolla. Yhtiö esitteli senioripalvelujaan vanhusten viikon tiimoilta myös muualla Suomessa. Coronarian toimipaikassa jumpattiin joukolla Nina Alakopsan johdolla. Yhtiö esitteli senioripalvelujaan vanhusten viikon tiimoilta myös muualla Suomessa.

Terveys-, kuntoutus- ja terapiapalveluja tarjoava Coronaria halusi herätellä vanhusten viikon tiimoilta senioreita oman kunnon ylläpitoon. Valtakunnallinen seniorijumppakampanja tuli myös Outokumpuun oman teematempauksen myötä torstaina.

Yhtiön Outokummun toimipaikassa tarjottiin yhteinen jumppahetki sekä tietoa senioripalveluista. Tiimivastaava Mervi Hiltunen kertoo, että Coronaria on tuonut tarjolle myös Outokumpuun yli 65-vuotialle suunnatun fysioterapeutin tekemän alkukartoituspalvelun, jossa kartoitetaan muun muassa liikkumis- ja toimintakykyä.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Yhtiön Senni-palvelun vastaavana toimiva Nina Alakopsa on käynyt esittelemässä palvelua myös yhdistysten tapaamisissa.

Syksyllä Outokummussa alkaa myös yhteinen Pysytään pystyssä -ryhmä, jossa on tarkoituksena tukea senioreiden itsenäistä liikkumista ja tarjota myös kohtaamismahdollisuuksia liikunnan parissa.

Lokakuun toisella viikolla vietetään Vanhusten viikkoa. Torstaina Outokummussa teemaviikon tiimoilta järjestettiin luontoretki Erä- ja luontokeskukseen ja Polvijärvellä vietettiin liikunnallista Syysrallia valtakunnallisen vanhusten ulkoilupäivän myötä.

Viikko huipentuu sunnuntaina Outokummussa omaan pääjuhlaan Kummun koululla ja Polvijärvellä kirkkopyhän viettoon.

Kommentoi

Hae sivuilta