Julkaistu    |  Päivitetty 

Polvijärventiellä Liperissä vakava liikenneonnettomuus, yksi kuollut

Poliisi kertoo, että Liperin Ylämyllyllä Polvijärventiellä on tapahtunut tiistaiaamuna vakava onnettomuus, jossa on osallisena kaksi henkilöautoa. Poliisi kertoi aamukahdeksan jälkeen, että onnettomuudessa on kuollut yksi henkilö.

Hieman ennen aamukuutta tapahtuneessa kolarissa oli osallisena kolme henkilöä ja onnettomuudessa toisen auton kuljettaja loukkaantui myös vakavasti.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Tapahtumapaikka oli Polvijärventiellä Ylämyllyllä moottoritien ylittävän sillan kohdalla. Tie oli tapahtumapaikalla suljettuna, mutta se saatiin auki jo ennen aamukahdeksaa.

Poliisin alustavassa tutkimuksessa on selvinnyt, että autot ajoivat Polvijärventietä vastakkaisista suunnasta. Tapahtumapaikalla Polvijärventien suunnasta ajanut auto joutui sivuluisuun ja törmäsi oikea kylki edellä vastaantulleen auton keulaan.

Polvijärven suunnasta tulleessa autossa oli kaksi henkilöä ja vastaantulleessa vain kuljettaja. Vakavimmat henkilövahingot tapahtuivat Polvijärven suunnasta tulleen auton henkilöille. Menehtynyt henkilö oli matkustajan Polvijärven suunnasta tulleessa autossa.

Tie oli tapahtumaaikaan kostea. Ilman lämpötila oli tapahtuma-aikaan nollassa.

22.10.2019 klo 8.06: Uutista muokattu poistamalla tieto onnettomuuden aikasesta kiertotiestä ja täydennetty jutun loppuosa poliisin alustavilla tiedoilla onnettomuuden kulusta.

22.10.2019 klo 8.32: Uutista muokattu kauttaaltaan ja lisätty tieto onnettomuudessa menehtyneestä henkilöstä. Aiemmin uutinen kertoi vain vakavista henkilövahingoista.

Kommentoi

Hae sivuilta