Julkaistu 

Urheilutalon laajennukselle pieni myönnytys kaupunginhallitukselta

Urheilutalon neljäs lohko sijoittuisi toteutuessaan Kuusjärventien puoleiseen päätyyn. Nykyisin salissa on kolme lohkoa. Urheilutalon neljäs lohko sijoittuisi toteutuessaan Kuusjärventien puoleiseen päätyyn. Nykyisin salissa on kolme lohkoa.

Outokummun kaupunginhallitus käsitteli maanantaina esitystä urheilutalon laajennusten toteuttamisesta ja antoi samalla pientä toivoa niiden toteuttamiselle.

Kaupunginjohtaja Pekka Hyvönen oli muuttanut esitystään hallitukselle muotoon, että urheilutalon laajennus suunnitellaan peruskorjauksen yhteydessä.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Sen sijaan laajennusten toteuttaminen olisi edelleen jäämässä kaupungin nykyisessä taloustilanteessa ja hallituksen päätöksen mukaan "toteutetaan myöhemmin taloustilanteen salliessa".

Hallituksessa Sanna Antikainen (ps.) olisi palauttanut pöytään esityksen laajennusten välittömästä toteuttamisesta ensi vuonna. Antikaisen esitys ei saanut tukea muilta hallituksen jäseniltä ja raukesi kannattamattomana.

Kaupunki käy parhaillaan yhteistoimintamenettelyjä hakeakseen säästöä henkilöstökuluista. Lisäksi kaupungin tilinpäätösennuste povaa tältä vuodelta yli kahden miljoonan euron alijäämää. Samoin alijäämäistä tulosta odotetaan ensi vuoden talousarviossa.

Urheilutalon peruskorjaus on tarkoitus toteuttaa ensi vuonna. Laajennukset oli suunniteltu alun perin toteutettavaksi peruskorjauksen yhteydessä ja kaupunginvaltuusto lisäsi ne suunnitteluun mukaan viime keväänä.

Urheilutalolla on tarkoitus laajentaa varsinaista salia uudella neljännellä lohkolla ja lisäksi suunnitelmissa on tehdä monitoimitilaan laajennusosa.

Kommentoi

Hae sivuilta