Julkaistu 

Lakko sotkee torstain lehden jakelua - osalle lehdistä viivettä

Tilaajille on käytössä ilmainen PKK Paikallislehdet sovellus eri älylaitteille. Lehden kaikki digitaaliset sisällöt voi tällöin lukea myös matkoilla. Digituotteen voi tilata myös ilman paperilehteä. Tilaajille on käytössä ilmainen PKK Paikallislehdet sovellus eri älylaitteille. Lehden kaikki digitaaliset sisällöt voi tällöin lukea myös matkoilla. Digituotteen voi tilata myös ilman paperilehteä.

Posti- ja logistiikka-alan unionin (PAU) lakko sotkee postipalveluja torstainakin. Postin lisäksi myös päiväpostin mukana tulevat sanomalehdet jäävät jakamatta. Varhaiskannossa olevat lehdet jaetaan normaalisti. Outokummun Seutu on avannut 14. marraskuuta ilmestyneen lehden näköislehden vapaasti luettavaksi lakon aiheuttamien jakelun viiveiden takia.

Outokummun Seudun kaikkiin tilauksiin kuuluvat lukuoikeudet kaikkiin lehden digitaalisiin sisältöihin. Tilaajien kannattaakin ottaa käyttöön viimeistään nyt digitunnuksensa. Ohjeet käyttöönottoon löytyvät tästä linkistä.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Mikäli lakko jatkuu, niin torstain 21.11. ilmestyvä lehti on luettavissa näköislehtenä vain digilehden käyttäjätunnuksilla. Varhaisjakelu toimii myös lakon aikana edelleen normaalisti. Sen sijaan päiväpostin mukana tulevien lehtien jakelussa voi olla myös marraskuun puolivälin jälkeen merkittäviä viiveitä.

Outokummussa ja osassa Polvijärveä jakelutilanne parani merkittävästi jo viime vuonna, kun varhaisjakelualuetta pystyttiin laajentamaan myös osalle kylistä. Isolle osalle tilaajista lakon vaikutukset ovat siis vähäiset.

Torstain 14. marraskuuta lehteä pääset lukemaan tästä linkistä.

Kommentoi

Hae sivuilta