Julkaistu 

Outotec Turulalle maakunnallinen tunnustus

Outokummussa toimiva Outotec Turula Oy on saanut tämän vuoden maakunnallisen kouluttajayrityspalkinnon.

Tunnustus jaetaan vuosittain yritykselle koulutuksen ja osaamisen kehittämisestä sekä ylläpidosta.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Perusteluiksi palkinnolle kerrotaan, että Outotec Turula Oy on erittäin koulutusmyönteinen työnantaja.

Yritys kouluttaa omaa henkilöstöään laajasti ja antaa mahdollisuuden eri henkilöstöryhmille kouluttautua sekä siirtyä koulutuksen avulla eri tehtäviin talon sisällä.

Yritys on kiinnostunut koulutukseen liittyvästä yhteistyöstä erittäin laajasti ja sillä on halua kehittää yhteisiä oppimisympäristöjä sekä erilaisia tapoja kouluttaa osaajia yhdessä Riverian kanssa.

Yrityksessä on toteutettu myös osaamistarvekartoitus, jonka pohjalta lähdetään suunnittelemaan koulutuksia eri henkilöstöryhmille. Yritystä kiinnostaa kaikenlainen uuden kehittäminen ja entisten toimintatapojen parantaminen koulutukseen liittyen. Lisäksi palkintoperusteissa todetaan, että yritys on hoitanut opiskelijoiden koulutukseen ja oppimiseen asiat esimerkillisesti.

Pohjois-Karjalan kouluttajayrityspalkinto on tarkoitettu tunnustukseksi toiminnasta, jolla on edistetty ja edistetään Pohjois-Karjalan maakunnan yritysten ja oppilaitosten yhteistyötä. Palkinnon tarkoituksena on kannustaa yrityksiä kouluttamaan ja kouluttautumaan sekä tuomaan omaa osaamistaan oppilaitoksiin.

Palkinnon myöntävät Pohjois-Karjalan kauppakamari, Itä-Suomen yliopisto, Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulu ja Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä. Palkinto jaettiin torstaina kauppakamarin syyskokouksen. Palkinnon vastaanottivat tehtaanjohtaja Markus Mutanen ja tuotannonkehityspäällikkö Marko Hyvärinen.

Outotec Turulan tuoreita kuulumisia 40-vuotisjuhlavuodelta esillä 14. marraskuuta ilmestyneessä Outokummun Seudussa.

Kommentoi

Hae sivuilta