Julkaistu    |  Päivitetty 

Polvijärvi pitää kuntalaiset ajassa ensi vuonnakin

Polvijärvi julkaisee oman seinäkalenterin nyt toista kertaa. Anni Lampinen Polvijärvi julkaisee oman seinäkalenterin nyt toista kertaa.

Polvijärvi muistaa kuntalaisia omalla seinäkalenterilla.

Kunnan teettämä Polvijärvi-kalenteri 2020 jaetaan joulukuussa polvijärveläisiin koteihin. Seinäkalentereita jaetaan keskiviikosta 4. joulukuuta alkaen.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Tänä vuonna polvijärveläiset ja vapaa-ajan asukkaat pääsivät osallistumaan kalenterin toteutukseen. Kalenteria varten järjestettiin valokuvakampanja, jossa Polvijärveä ahkerasti valokuvanneet saivat ehdottaa itse ottamaansa kuvaa kalenteriin painettavaksi.

"Kalenteriin päätyi 12 Polvijärvellä otettua luonto- ja maisemakuvaa. Saimme runsaasti upeita kuvia, ja valinta oli kyllä vaikea. Suuri kiitos kaikille kampanjaan osallistuneille", kehuu viestintäsihteeri Anni Lampinen.

Polvijärven oma kalenteri tehtiin nyt toista kertaa. Viime vuonna ensimmäisen kerran polvijärveläisille jaettu seinäkalenteri sai hyvän vastaanoton, ja siksi se päätettiin toteuttaa tänä vuonna toistamiseen.

"Polvijärvi-kalenterissa on aineksia vaikka jokavuotiseksi perinteeksi", Lampinen uumoilee.

Vielä alkuviikosta on epävarmaa, millä aikataululla kalenterin jakelu onnistuu taajama-alueen ulkopuolella postilakon takia.

Kalenteri jaetaan talouksiin, joihin ei ole tehty ilmaisjakelukieltoa.

Jos omaa kalenteria ei ala joulukuu loppuun mennessä kuulua, kannattaa ottaa yhteyttä kuntaan.

"Olemme varautuneet ylimääräisillä seinäkalentereilla siihen, ettei kalenteri kaikille syystä tai toisesta postilaatikkoon kolahda. Jos näin käy, siitä kannattaa ilmoittaa kunnan puhelinvaihteeseen tai tulla pistäytymään kunnanvirastolla", Lampinen vinkkaa.

26.11.2019 klo 13.39: Uutista korjattu ilmaisjakelukieltotiedon kohdalta. Aiemmin uutisessa luki, että taajamassa kalenteria ei jaeta ilmaisjakelut kieltäneisiin talouksiin.

Kommentoi

Hae sivuilta