Julkaistu 

Outokumpu saa rahoitusta urheilutalon korjauksiin

Outokummun urheilutalo on tarkoitus peruskorjata ensi vuonna. Outokummun urheilutalo on tarkoitus peruskorjata ensi vuonna.

Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt avustuksia liikuntapaikoille myös Pohjois-Karjalaan. Outokummussa urheilutalo saa 750 000 euron avustuksen peruskorjaukseen.

Joensuun Mehtimäen hallin saa rakentamisrahaa myös 750 000 euroa.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Pohjois-Savossa Iisalmen uimahallin rakentaminen saa 800 000 euroa. Siilinjärvelle on rahoitussuunnitelmassa Fontanellan peruskorjaukseen 800 000 euroa.

Keskustan kansanedustaja, Outokummun kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Hanna Huttunen on tyytyväinen Savo-Karjalan saamasta valtion urheilupaikkojen rahoituksesta. Urheilupaikkojen rakentamiseen on myönnetty rahoitusta yhteensä 2,3 miljoonaa euroa ja lisäksi vuodelle 2021 on rahoitussuunnitelmaan hyväksytty 800 000 euroa.

"Liikuntapaikkarahat ovat tärkeitä ihmisten terveydelle ja harrastuksille, samalla myös urheiluseurat saavat asianmukaiset tilat itselleen. Nykyisessä kuntien taloudellisessa tilanteessa rahoilla on suuri merkitys kuntatalouden kannalta. Olen todella iloinen, että nyt tehdyt rahoituspäätökset mahdollistavat omalta osaltaan näiden hankkeiden toteuttamisen", Huttunen iloitsee.

Kommentoi

Hae sivuilta