Julkaistu 

Osallisuusviikko järjestetään taas Outokummussa, messut avaavat

Outokummun kaupunki sekä paikalliset järjestöt ja yhdistykset tempaisevat yhdessä jälleen helmikuun alussa, kun kaupungissa vietetään järjestyksessään toista Outokummun Osallisuusviikkoa.

Ajalle 1.-7. helmikuuta sijoittuvassa yhteisöllisessä, kaikille avoimessa ja maksuttomassa kaupunkitapahtumassa on runsain määrin ohjelmaa eri ikäisille. Luvassa on ainakin harrastusten, yhdistysten ja järjestöjen sekä kaupungin toiminnan esittelyä, taidetta ja kulttuuria, liikuntaa ja urheilua, digiasiaa, tietoiskuja ja koulutuksia, pop up -teemakahviloita, kaupungin henkilöstön tapaamisia, kaupungintalon avoimet ovet sekä paljon muuta.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Osallisuusviikon avajaistapahtumana järjestetään tänä vuonna Hyvinvointimessut torstaina 30. tammikuuta Outokummun Urheilutalolla. Kaikenikäisille suunnatussa maksuttomassa iltapäivätapahtumassa on tarjolla muun muassa terveys- ja hyvinvointitietoa, -opastusta ja -neuvontaa, erilaisia mittauksia sekä esimerkiksi luontoliikuntamahdollisuuksien esittelyä.

Messujen toteuttajana toimii Outokummun kaupunki yhteistyössä Karelia-ammattikorkeakoulun opiskelijoiden ja yhdistysyhteistyökumppaneidensa kanssa.

Vilkas viikko huipentuu tuttuun tapaan perjantaina 7. helmikuuta juhlittavaan Järjestögaalaan, jossa palkitaan ansioituneita yhdistys- ja järjestötoimijoita.

Kommentoi

Hae sivuilta