Julkaistu 

Tarkkana liikenteessä! Alkuviikko toi monta muutosta Outokummun liikenteeseen

Sänkinotkonkadun ja Kummunkadun risteyksessä on nyt kiertoliittymä, joka muuttaa ajolinjat kiertämään keskisaareketta. Samalla muuttuivat väistämissäännöt, kun tasa-arvoinen risteys hävisi. Sänkinotkonkadun ja Kummunkadun risteyksessä on nyt kiertoliittymä, joka muuttaa ajolinjat kiertämään keskisaareketta. Samalla muuttuivat väistämissäännöt, kun tasa-arvoinen risteys hävisi.

Kummunkadun korjausten aikaisia liikennejärjestelyjä on purettu alkuviikosta Outokummussa. Keskustassa kannattaakin olla tarkkana, sillä muutokset näkyvät viimeistään uusien liikennemerkkien kautta.

Eniten päänvaivaa autoilijoille on aiheuttanut Kummunkadun ja Sänkinotkonkadun sekä Pohjoisahonkadun risteys, joka saa kadun valmistuessa aikanaan kiertoliittymän. Kiertoliittymäajoa harjoitellaan jo talven yli, kun keskelle risteystä laitettu valopylväs suoja-aitoineen toimii liittymän keskisaarekkeena.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Alatorin risteysalueen väistämissäännöt muuttuivat myös remontin jälkeiseen aikaan. Sairaalankadulta ja Kiisukadulta päin tulevalle liikenteelle on asetettu väistämisvelvollisuudesta kertovat kärkikolmiot.

Keväällä Kummunkadun korjausten alussa kaksisuuntaiseksi muuttunut Sepänkatu muutettiin takaisin yksisuuntaiseksi tiistaina. Samoin Asemakadun ja Kummunkadun risteyksessä on erotettu Hotelliravintola Kummun piha-alue ja laitettu opasteita oikeasta ajoväylästä.

Myös suojatiemerkkejä on laitettu Kummunkadulle.

Kommentoi

Hae sivuilta