Julkaistu 

Osallisuusviikko alkuun torstai-iltapäivänä messuilla

Outokummun kaupungin sekä paikallisten järjestöjen ja yhdistysten toteuttama Osallisuusviikko alkoi torstaina 30. tammikuuta.

Yhteisöllisessä, kaikille avoimessa ja maksuttomassa tapahtumassa on runsain määrin ohjelmaa eri ikäisille. Mukana on muun muassa harrastusten, yhdistysten ja järjestöjen sekä kaupungin toiminnan esittelyä, taidetta ja kulttuuria, liikuntaa ja urheilua, digiasiaa, tietoiskuja ja koulutuksia, pop up -teemakahviloita, kaupungin henkilöstön tapaamisia, kaupungintalon avoimet ovet sekä paljon muuta.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Vilkas viikko huipentuu tuttuun tapaan perjantaina 7. helmikuuta juhlittavaan Järjestögaalaan, jossa palkitaan ansioituneita yhdistys- ja järjestötoimijoita.

Osallisuusviikon avajaistapahtumana torstaina järjestetään Hyvinvointimessut Outokummun Urheilutalolla. Messut alkoivat puoliltapäivin ja jatkuvat alkuiltaan.

Kaupungin kanssa messuyhteistyöhön on lähtenyt mukaan Karelia-ammattikorkeakoulu.

”Mahtavaa, että olemme saaneet Karelia-AMK:n sekä paikallisia yhdistyksiä yhteistyökumppaneiksemme toteuttamaan uudenlaisia Hyvinvointimessuja, josta on hyötyä ja iloa kaikille kaupunkilaisille. Erityisen myönteistä on, että AMK:n opiskelijat saavat messujen suunnittelun ja toteuttamisen osaksi terveyden, hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistämisen kurssisuoritustaan. Toiminta heidän ja AMK:n opettajakunnan kanssa on kaikin puolin erinomaisen sujuvaa, mukavaa ja mutkatonta – toivottavasti Hyvinvointimessuista tulee säännöllinen perinne”, Outokummun kaupungin hyvinvointikoordinaattori, kehitysjohtaja Jukka-Pekka Lätti kommentoi kaupungin Osallisuusviikon tiedotteessa.

Kommentoi

Hae sivuilta