Julkaistu 

Hotellipalvelut palasivat Asemakadulle, ensimmäiset vieraat viikonvaihteessa

Hotellitoiminta on alkanut uudelleen Outokummun Asemakadun hotellikiinteistössä.

Aiemmin tammikuussa tiloissa alkoi jo ravintolatoiminta lounaspalveluineen. Majoituspalvelut alkoivat helmikuun alussa. Toimintaa hoidetaan Hotelliravintola Kummun nimellä.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Toiminnoista vastaa kaupungin tytäryhtiö Matkakumpu Oy, joka vastaa edelleen myös Vanhan kaivoksen matkailupalveluista.

Matkakumpu Oy:n toimitusjohtaja Ulla-Riitta Moilanen kertoo, että hotellissa on tehty tammikuun aikana siivous-, huolto- ja sisustustöitä.

"Teemme edelleen töitä saadaksemme tilat, toiminnan ja palvelun tasolle, jollaista haluamme asiakkaillemme tarjota. Tämä ei kuitenkaan häiritse majoittujien viihtyvyyttä", Moilanen kertoo yhtiön tiedotteessa.

Toistaiseksi hotellin varaukset ja tiedustelut hoidetaan sähköpostitse. Yhtiö on parhaillaan käynnistämässä myös sähköistä varausjärjestelmää, joka mahdollistaa myös omatoimivaraukset.

"Varausjärjestelmää rakennetaan edelleen, mutta se estä hotellin käyttöä. Myös nettisuvut ovat työn alla. Tärkeää on saada hotelli auki, hotellipalveluille on kysyntää", Moilanen tiivistää.

Ensimmäisinä vieraina tiloissa majoittui viikonvaihteessa Geologian tutkimuskeskuksen väkeä oman liikunnallisen turnauksen tiimoilta.

Uudessa hotellissa on yksi lemmikin kanssa matkustaville tarkoitettu huone, yksi esteettömäksi varusteltu huone, kaksi porealtaalla varustettua huonetta ja yksi sviitti, kaikkiaan huoneita on 25. 

Hotellissa on myös aamiaispalvelu ja aamupala tarjoillaan katutason aamiaishuoneessa ja lounasta katutason ravintolasalissa.

Kokoustiloihin yhtiö on päivittänyt kokoustekniikkaa. Kokoustiloja voi varata yksityiskäyttöön myös aukioloaikojen ulkopuolella.

Matkakumpu Oy selvittää ensimmäisen puolivuotisjakson aikana tarkemmin palvelujen toimivuutta ja kustannusrakennetta. Tarkoituksena on saada ajantasaista tietoa neuvotteluihin kokonaisuuden operoinnista kiinnostuneiden uusien yrittäjien kanssa. Kiinteistö on edelleen myytävänä ja operaattoria etsitään jatkuvasti.

Kommentoi

Hae sivuilta