Julkaistu 

Outokummustakin haetaan yhdistyksiä kesätyön tarjoaksi

OP Outokumpu on mukana nuorten kesätyöllistämisessä tänä vuonna ja tarjoaa kesätyömahdollisuuksia viidelle nuorelle alueella.

Parhaillaan pankki hakee yhdistyksiä, jotka tarvitsevat kesätyöntekijöitä.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Pankki etsii helmikuun ajan yleishyödyllisiä yhdistyksiä, jotka voisivat tulevana kesänä tarjota 15–17-vuotiaille nuorille kesätyötä.

Ehtona on, että kesätyöllistämiseen tukea hakevien yhdistysten on toimittava OP Outokummun toimialueella. Kampanjassa yhdistys tarjoaa nuorelle työpaikan kahdeksi viikoksi, ja paikallinen osuuspankki lahjoittaa nuoren palkan, 400 euroa, yhdistykselle.

Pohjois-Karjalassa tukea on OP-ryhmän kautta tarjolla yli 90 yhdistykselle.

Yhdistys voi palkata nuoren esimerkiksi työskentelemään urheiluseuran tai kyläyhdistyksen kesätapahtumissa, somelähettiläänä, luonnonhoitotehtävisä tai vaikkapa seuralaisena senioreille. Yhdistykselle jää työn järjestämisen lisäksi hoitaa käytännön palkanmaksu ja vastata työnantajavelvoitteista.

Ensikosketus työelämään on nuorille tärkeä juttu, josta saatu kokemus kantaa pitkälle tulevaisuuteen ja opettaa nuorelle myös oman talouden hallintaa.

"Ensimmäisen kesätyöpaikan saaminen voi olla hankalaa. Haluamme tukea lahjoituksellamme nuoria mahdollisesti heidän ensimmäisen kesätyöpaikkansa löytämisessä. Kesätöissä nuoret oppivat myös taloustaitoja. Samalla haluamme tukea outokumpulaisten yhdistysten tärkeää toimintaa", sanoo OP Outokummun toimitusjohtaja Ari Karhapää.

Pankki valitsee kesätyöllistämistuen saavat yhdistykset maaliskuussa.

Kommentoi

Hae sivuilta