Julkaistu    |  Päivitetty 

Polvijärvi-päivät siirtyy viikolla

Polvijärvi-päivien ajankohta on tänä vuonna heinäkuussa viikolla 30. Tapahtuman toripäivät pidetään perjantaina ja lauantaina 24.-25. heinäkuuta Polvijärven torilla.

Totutusta poiketen Polvijärvi-päiviä juhlitaan siis viikkoa normaalia myöhemmin. Perinteisesti päivät on pidetty heinäkuun kolmantena viikonloppuna.

– Viime vuoden puolella huomasimme, että Ilosaarirock järjestetään tänä kesänä samaan aikaan heinäkuun kolmantena viikonloppuna. Päällekkäisyyden vuoksi päätimme siirtää päiviä viikkoa myöhemmäksi, selventää tapahtumatyöryhmän jäsen, viestintäsihteeri Anni Lampinen.

Perjantaina iltatorilla esiintyvät  Anneli Mattila & Recados, ja lauantaina soulista vaikutteita ammentanut laulaja-lauluntekijä Kasmir.

Esiintyjävalinnoilla on haluttu tarjota jokaiselle jotakin. Sama ajatus otetaan huomioon myös muussa tapahtumasuunnittelussa. Keväänä aikana kartoitetaan, mitä kaikkea esimerkiksi eri ikäryhmille voitaisiin tapahtuman aikana järjestää.

Myös yhdistys- ja kylätoimijaverkostoa tiivistetään ja kannustetaan lähtemään mukaan tapahtumaviikon suunnitteluun.

Maakunnallista traktoritaitoajokisaa ei tänä vuonna Polvijärvi-päivien ohjelmassa nähdä.

– Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö jotain ekstraa torille saataisi järjestettyä, uumoilee toinen tapahtumatyöryhmän jäsen, maaseutuasiamies Teuvo Mutanen.

– Meillä on jo kehkeytynyt ideoita toripäivien uusiksi vetonauloiksi, mutta ei niistä vielä tässä vaiheessa sen enempää. Kerromme kyllä kevään mittaa niistäkin, kunhan aika on kypsä.

Viime vuonna tapahtumassa arvioitiin vierailleen kolmisen tuhatta henkeä.

6.2.2020 klo 8.21 Korjattu Anneli Mattilan esiintymispäivä perjantaiksi.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Kommentoi

Hae sivuilta