Julkaistu 

Osallisuusviikko jättimenestys, jatkoa jo luvassa

Outokummussa helmikuun alussa vietetty Osallisuusviikko onnistui kokoamaan huiman joukon kaupunkilaisia tapahtumiinsa. 

Nyt toista kertaa järjestetty yhteisöllinen kaupunkitapahtuma saavutti suursuosion, sillä hieman yli viikon aikana puolensadassa eri tapahtumassa oli osallistujia yhteensä arviolta yli 2 500.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Osallisuusviikko avattiin tänä vuonna Hyvinvointimessuilla, ja viikon huipensi viime perjantaina juhlittu Järjestögaala, jossa muun muassa palkittiin ansioituneita yhdistys- ja järjestötoimijoita sekä eri urheilulajeissa menestyneitä outokumpulaisia.

Kaupungin hyvinvointikoordinaattori, kehitysjohtaja Jukka-Pekka Lätti riemuitsee hyvin sujuneesta viikosta ja kiittelee mukana olleita yhdistyksiä, järjestöjä, yrityksiä ja vapaaehtoisia.

”Osallisuusviikko on mahtava osoitus outokumpulaisesta yhdessä tekemisestä. Samalla se tekee näkyväksi, mitä kaikkea meillä kaupungissa onkaan: harrastus- ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksia laidasta laitaan, taidetta, kulttuuria, liikuntaa, lastentapahtumia, kerhotoimintaa ja niin edelleen. On ilahduttavaa huomata, että outokumpulaiset ovat ottaneet tapahtuman omakseen – tästä on tullut aidosti kaupunkimme oma, kaikkien yhteinen juttu", Lätti kiittelee.

Seuraavan Osallisuusviikon suunnittelu aloitetaan jo hyvissä ajoin. Kaupunki kerää seuraavaksi kaupunkilaisilta palautetta ja ideoita nettikyselyllä, joka julkaistaan lähipäivinä. Kyselylomakkeita on saatavilla myös paperiversioina kaupungintalon aulatilasta.

Kommentoi

Hae sivuilta