Julkaistu 

Piippo investoi Outokummun tehtaalla automaatioon

Paalaustuotteita valmistava pörssiyhtiö Piippo Oyj tekee investoinnin paalauslankatuotannon automaatioon ja robotiikkaan Outokummun tehtaallaan.

Investoinnin kokonaissumma on noin 0,5 miljoonaa euroa.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Investointi toteutetaan vuoden 2020 aikana ja sillä parannetaan tuottavuutta sekä kilpailukykyä pääliiketoiminta-alueella.

”Lähdemme nyt toteuttamaan strategian seuraavaa vaihetta, jossa tulemme uudistamaan meille perinteisen tuoteryhmän tuotantoa”, toimitusjohtaja Jukka Keisanen sanoo yhtiön tiedotteessa.

Alkuvuonna 2019 yhtiö käynnisti Outokummussa laajennetun paalausverkko-osaston ja nyt muutosten kohteena on lankatuotanto.

”Merkittävillä vientimarkkinoilla uudet suurkanttipaalaimet lisääntyvät ja markkina muuttuu. Meidän täytyy seurata kysyntää ja erityisesti keskittyä tuottamaan laadukkaita lankoja uusiin paalaintyyppeihin”, Jukka Keisanen taustoittaa.

Yhtiön valmistamista agrituotteista noin 90 prosenttia menee tällä hetkellä vientiin. Vientimaita on tätä nykyä yli 40 maata.

Yhtiön mukaan tuotteiden kysynnän nähdään jatkuvan hyvänä ja paalauslankatuotteita viedään Pohjoismaista aina Australiaan asti.

Tiistaina kerrottu investointi on osa vuonna 2017 alkanutta laajempaa investointihanketta, jota tuetaan Etelä-Savon ely-keskuksen kautta Euroopan aluekehitysrahastosta.

Kommentoi

Hae sivuilta