Julkaistu    |  Päivitetty 

Konttoriin vain sopimalla

Koronaviruksen hillitsemiseksi annetut viranomaissuositukset muuttavat myös Outokummun Seudun asiakaspalvelua. Lehden konttorin asiakaspalvelu toimii toistaiseksi puhelimella, sähköpostilla sekä verkkolehden itsepalvelukanavien kautta.

Konttorissa tapahtuva henkilökohtainen asiakaspalvelu sovitaan erikseen etukäteen.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Muutoksella halutaan varmistaa, ettei riski lehden konttorin muuttumisesta koronaviruksen leviämispaikaksi kasvaisi. Samalla pyritään välttämään se, etteivät mahdolliset karanteenitoimenpiteet tai sairastumiset vaarantaisi lehden ilmestymistä.

Tilanne on poikkeuksellinen ja valitettavasti etäasioinnista aiheutuu myös haittaa. Outokummun Seutu pahoittelee mahdollista harmia poikkeusjärjestelystä! Valtaosa konttorin asiakaspalvelusta voidaan kuitenkin hoitaa kuntoon puhelimitse tai tarjotuilla välineillä.

Lehden tilausasioissa, laskutusasioissa sekä muissa yleisissä asioissa puhelinnumero on 050 360 6604. Ilmoituksiin liittyvissä asioissa palvelee numero 050 495 3978. Sähköpostia voi laittaa osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.tai ilmoitusasioissa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Verkkolehden Ota yhteyttä -linkin takaa löytyvät muun muassa mahdollisuus ilmoittaa jakeluhäiriöstä tai lehden tilaamiseen. Sieltä voi myös jättää suoraan rivi- tai perheilmoituksia.

Asiakaspalvelun sopimusaikana lehden irtonumeromyynti on järjestetty torstaiksi ja perjantaiksi konttorin aulaan normaalina aukioloaikana. Lehden voi maksaa käteisellä tasarahalla.

Tiedotamme mahdollisista muutoksista Outokummun Seudun verkkolehdessä (www.outokummunseutu.fi) sekä paperilehdessä.

Kommentoi

Hae sivuilta