Julkaistu 

Miltä poikkeus näyttää kuvina? Riverian opiskelijat tallentavat uutta arkea - kuvagalleria

Riverian opiskelijat tallentavat poikkeusoloja valokuviin. Kuva otettu Outokummusta Lasten kalakeitaalta. Taina Koistinen Riverian opiskelijat tallentavat poikkeusoloja valokuviin. Kuva otettu Outokummusta Lasten kalakeitaalta.

Suomi siirtyi valmiuslain myötä eräänlaiseen poikkeustilaan maaliskuun puolivälin jälkeen. Samalla lähiopetus päättyi myös ammatillisissa oppilaitoksissa, kuten Outokummussakin toimivasssa Riveriassa.

Koska opiskelu jatkuu, niin opintoihin liittyviä tehtäviäkin toteutetaan nyt eri tavoin. Yksi sellainen on Outokummussa media-alan ja kuvallisen ilmaisun tutkintoa opiskelevien valokuvaustehtävä, jossa opiskelijat tallentavat uutta arkea Poikkeustila-nimisenä työnä.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Myös valtakunnallisesti valokuvaajat ovat haastaneet toisiaan tallentamaan poikkeuksellista ajanjaksoa. Riverian Pasi Räsämäen mukaan haasteesta syntyi oma paikallinen tehtävä, mutta on mahdollista, että osa töistä osallistuu myös valtakunnalliseen hankkeeseen.

Kuvia ottaa noin 15 opiskelijan joukko Riverian opiskelijoita.

Outokummun Seutu julkaisee opiskelijoiden kuvia osana uutisvirtaa ja poimintoina printtilehdessä lähiviikkoina. Ensimmäinen otos viime viikkojen kuvista löytyy seuraavasta kuvagalleriasta.

Kommentoi

Hae sivuilta