Julkaistu    |  Päivitetty 

Mitä tehdä Outokummun keskeisimmälle tontille? Nyt on lupa sanoa

Ruplan tontti on ollut muun muassa Okufestin aikaan yksi tärkeä kokoontumispaikka. Outokumpulaisille rakkaasta aukiosta on toivottu jopa torin korvaajaa keskeisemmän sijaintinsa takia. Ruplan tontti on ollut muun muassa Okufestin aikaan yksi tärkeä kokoontumispaikka. Outokumpulaisille rakkaasta aukiosta on toivottu jopa torin korvaajaa keskeisemmän sijaintinsa takia.

Outokummun kaupunki kutsuu asukkaat kehittämään kaupunkikuvaa tänään avatulla ideakilpailulla, jossa toivotaan kuntalaisilta ehdotuksia kaupungin keskustassa sijaitsevan aukion, eli niin kutsutun Ruplan tontin, käytöstä sekä yleisilmeen parantamisesta.

Kysely ja kilpailu liittyvät Outokummun pääväylän, Kummunkadun, peruskorjaukseen, jonka yhteydessä myös Ruplan tontti ehostetaan.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Ideakilpailussa on kaksi sarjaa: lasten sarja alle 12-vuotiaille sekä yleinen sarja.

Arvovaltainen raati valitsee kummankin sarjan parhaan suunnitelman ja palkitsee suunnitelman laatijan Outokumpu-aiheisella tuotepalkinnoilla.

Kilpailuun voi osallistua verkkolomakkeella, kirjeitse tai sähköpostilla toukokuun ajan.

"Ruplan tontti on keskeinen, perinteinen tapahtumapaikka Outokummussa. Aukiolla on järjestetty vuosien aikana monenmoista ohjelmaa ja tapahtumaa Okufestistä lumilabyrintin kautta jääveistoksiin ja tansseihin. Toivomme, että ideakilpailu aktivoi kaupunkilaisia osallistumaan kaupunkikehittämiseen ja kertomaan, mitä kaikkea Ruplan tontti voisi jatkossa olla: miten se olisi mahdollisimman mukava ja viihtyisä meille kaikille outokumpulaisille", kaupungin kehitysjohtaja Jukka-Pekka Lätti kertoo kilpailun saatteeksi.

Kommentoi

Hae sivuilta