Julkaistu 

Varausten lainaus jatkuu jälleen kirjastoissa, tarkista tästä yksityiskohdat

Vaara-kirjastoihin kuuluvien Outokummun ja Polvijärven kirjastojen varausten nouto alkaa toukokuun puolivälissä. Kirjastot tiedottivat perjantaina, että tehtyjä varauksia voi noutaa torstaista 14. toukokuuta lukien.

Kirjastoissa noutoajat poikkeavat normaaleista aukioloajoista. Etukäteen varattuja aineistoja voi noutaa Outokummussa maanantaista torstaihin kello 12-17 ja perjantaisin kello 10-15.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Polvijärvellä varauksia voi noutaa maanantaista torstaihin kello 12-17.

Varaukset noudetaan rajoitetussa tilassa ja muualle kirjaston tiloihin ei ole edelleenkään pääsyä valtioneuvoston asetuksen mukaisesti. Näin esimerkiksi lehtien lukusali tai kirjastojen tietotekniikka- tai tulostuspalvelut eivät ole toukokuussa käytössä. Myöskään kirjastojen wc-tilat ei ole käytettävissä.

Kirjastojen on mahdollista palata normaalimpaan arkeen kesäkuun alusta lukien, jolloin valtioneuvoston koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi tekemät rajoitustoimet lievenevät monelta osin. Tällöin muun muassa alle 10 henkilön kokoontumisrajoitukset lievenevät niin, että alle 50 henkilön kokoontumiset mahdollistuvat.

Kommentoi

Hae sivuilta