Julkaistu 

Irtokoirat kävivät kiinni toiseen koiraan Outokummussa, koululaiset näkemässä

Kahden metsästyskoiran karkaaminen aiheutti ikävän välikohtauksen Outokummussa perjantaina. Irtokoirat kävivät kiinni pienempään talutuksessa olleeseen koiraan ja raatelivat sitä eläinlääkärihoitoa vaatineeseen kuntoon. Myös poliisi joutui selvittelemään tapausta, kun koirat olivat irrallaan keskustassa ja sen läheisyydessä parin tunnin ajan.

Koirahyökkäys tapahtui Kummun koulun lähellä ja osa koululaisista näki välikohtauksen.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Poliisin tilannekeskuksesta harmiteltiin lasten joutumista tapauksen silminnäkijäksi, mutta samalla ensimmäiset yleisötiedot irtokoirista saatiin juuri koululta.

Poliisilla ei ollut perjantai-iltapäivänä vielä tiedossa, että koirat olisivat käyttäytyneet uhkaavasti tai käyneet kiinni myös ihmisiin. Outokummun Seudun saamien tietojen mukaan ainakin yhtä koululaista koira oli näykännyt tämän pysähdyttyä polkupyörällä koulumatkallaan. Alustavan tiedon mukaan koululainen oli selvinnyt tilanteesta naarmuilla.

Vastaavasti sosiaalisessa mediassa vahvistamattomat tiedot kertoivat perjantaina hyökkäyksen uhriksi jääneen koiran menehtyneen. Poliisilla oli tieto ainoastaan koiran saaneen ruhjeita ja joutuneen eläinlääkäriin.

Poliisi sai yhteyden karanneiden koirien omistajaan ja koiria oli jo siinä kohti hälytetty ottamaan kiinni henkilöitä. Koirat saatiin kiinni alkuiltapäivästä.

Kommentoi

Hae sivuilta