Julkaistu 

Polvijärven asiointiliikenteeseen muutoksia kuun vaihteessa

Heinäkuun alku muuttaa Polvijärven asiointiliikennettä liikennöitsijän osalta. Asiointiliikennettä hoitaa heinäkuun alusta kahden vuoden ajan Niilo Nokelaisen Niilon Taksi.

Asiointiliikenteessä ajetaan neljällä reitillä. Näitä ovat Martonvaara–Lipasvaara–Liuhakari–Kirkonkylä, Ruvaslahti–Kinahmo–Kirkonkylä, Hukkala–Lehtovaara-Teerivaara-Kirkonkylä sekä reittiin kuuluvana Mutkanvaara–Horsmanaho–Kirkonkylä sekä reitti Siola–Sotkuma–Kuorevaara–Kirkonkylä.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Asiointiliikenne toimii niin, että matkustajat ja taksi sopivat keskenään liikennöimisajankohdista. Asiointikuljetus järjestetään tarpeen mukaan enintään kaksi kertaa viikossa. Kyytimaksu on linja-autotaksan mukainen hinta.

Asiointiliikennettä hoitavan taksin on mahdollista hakea matkustajia kotoa myös kirkonkylän alueelta ja vastaavasti viedä kotiin kirkonkylän alueelle.

Kotoa lähdössä olevia matkustajia on oltava vähintään kaksi henkilöä/ajokerta ja heidän tulee olla eri talouksista. Paluukuljetuksessa hyväksytään myös yksi matkustaja/ajokerta.

Kommentoi

Hae sivuilta