Julkaistu 

Valtaosa sähkövioista jo korjattu, Polvijärvellä vielä korjattavaa

Valtaosa sähkövioista jo korjattu, Polvijärvellä vielä korjattavaa Sini Hollström

Päivö-myrskyn aiheuttamia sähkövikoja on korjattu tiistai-illasta, mutta kaikkien sähköjä ei vielä torstaiaamuun mennessä ole saatu palautettua.

Outokummun Energian alueella valtaosa vioista on saatu jo korjattua ja sähköttömiä asiakkaita oli enää Varislahden ja Ohtaansalmen suunnalla hieman yli 30 ja Viinijärven länsipuolella kymmenkunta.

MAINOS - JUTTU JATKUU ALLA
MAINOS PÄÄTTYY

Pohjois-Karjalan Sähkön alueella korjaamattomia vikoja on edelleen. Torstaiaamuna sähköttömiä talouksia oli vielä ainakin Polvijärvellä Kinahmossa. Esimerkiksi Solan ja Sotkuman suunnalla sähkövioista päästiin eroon vasta keskiviikkoiltana.

Polvijärvenkin sähköverkosta vastaava Pohjois-Karjalan Sähkö kertoi keskiviikkoiltana arvion, että sähköt saadaan palautettua torstain aikana, mutta jonkin verran vikoja voi jäädä vielä perjantaille.

Keskiviikkona vikapaikkoja kartoitettiin Polvijärvelläkin helikopterilla ja torstaina tarkistuslentoja tehdään Pielisen Karjalassa.

PKS myöntää, että vikojen korjaustyöt ovat edenneet hitaasti vakavien verkostovaurioiden ja vikapaikkojen suuren määrän takia. Töitä on tehty reilun sadan hengen voimin. Keskiviikkoiltana Pohjois-Karjalan Sähkön verkostossa oli vielä sähköittä noin 6 800 asiakasta.

Kommentoi

Hae sivuilta